U kunt bij de gemeente voor diverse zaken een melding doen of een klacht doorgeven. Uw melding helpt ons om Vlissingen schoon, heel en veilig te houden.

Openbare ruimte

Heeft u iets gezien in de openbare ruimte dat kapot, onveilig of vies is? Zoals een losliggende stoeptegel, zwerfafval, kapotte containers of een beschadigd of onveilig speeltoestel of zitbankje. Laat het ons weten!

Melding doen

Overlast

Wij hebben een apart meldpunt voor klachten of informatie over een drugspand bij u in de buurt of als u andere drugsoverlast ervaart. Ook uw opmerkingen over alle vormen woonoverlast nemen wij zeer serieus.

Melding doen

Melding openbare verlichting

Heeft u in uw omgeving niet werkende straatverlichting? U kunt dit melden bij het Bureau Overlast Verlichting Zeeland (BOVZ). Zij nemen uw melding verder in behandeling en houden u op de hoogte van de werkzaamheden.

Melding doen

Verloren en gevonden

Bent u iets verloren of heeft u iets gevonden? Laat het registreren! U mag het voorwerp zelf thuis bewaren, maar dan wel in de staat waarin u het vond. De gemeente brengt de vinder en rechtmatige eigenaar met elkaar in contact.

Melding doen

Agressieve honden

Heeft u een agressieve hond in uw omgeving of wilt u een bijtincident melden? Dat kan via onze speciale pagina op Burgerklacht.nl. Kies bij Hoofdcategorie 'Dieren en ongedierte' en vervolgens bij Subcategorie 'Agressieve honden'.

Melding doen

Klacht over de gemeente

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan willen wij dat graag weten. Uw klacht kan gaan over de manier waarop de gemeente haar taken uitvoert, of hoe u bent behandeld door een medewerker of een bestuurder.

Melding doen

Meldpunt problemen met verhuurders

Sinds 1 juli 2023 is er de Wet Goed Verhuurderschap. In deze wet staan duidelijke regels waar een verhuurder zich aan moet houden. Gebeurd dit niet, dan kan een huurder dit vanaf 1 januari 2024 bij de gemeente melden. 

Melding doen