Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Sloeweg

In de loop van de jaren zijn de goten in de Sloeweg door een haperende waterafvoer gezakt. Hierdoor blijft er bij regen ter hoogte van de goten, enkele centimeters water op de rijbaan staan. Dit lossen wij in de eerste helft van 2020 op door het vervangen van de huidige afvoer. Een geheel nieuwe leiding wordt door het bosplantsoen gelegd en aangesloten op het open water.

Werkzaamheden 18 maart en 19 april 2020

In de nacht van 18 op 19 maart stelt uitvoerder de Voogd uit Grijpskerke de goten in de noordelijke baan van de Sloeweg opnieuw in, richting 'Vlissingen in'. Dit voert de uitvoerder in 2 fasen uit.

  • Fase 1 in de nacht van 18 op 19 maart, van 20.00-6.00 uur;
  • Fase 2 in de nacht van 19 op 20 april, van 20.00-6.00 uur.

Tijdens fase 1 wordt het verkeer richting 'Vlissingen in' omgeleid via de route Oude Veerhavenweg - Keersluisbrug - Nieuwe Vlissingseweg. Verkeer 'Vlissingen uit' is wel mogelijk via de Sloeweg richting de A58.

Verkeershinder

  • Tijdens de werkzaamheden kunt u last hebben van geluidoverlast. Dit wordt veroorzaakt door het opbreken van de fundering aan beide zijden van de goten;
  • Omdat de werkzaamheden gedeeltelijk binnen de veiligheidszone van het spoor plaatsvinden, zijn we verplicht het werk uit te voeren tijdens de buitendienststelling van 1.00-5.00 uur;
  • Voorbereidende werkzaamheden vinden plaats na de avondspits, voorafgaand aan het herstellen van de goten.

Werkzaamheden 3-6 maart 2020

Op 3 maart starten wij met het verbeteren van de waterafvoer. Dit is ter voorbereiding op het herstellen van de goten bij de spoorwegovergang aan de Sloeweg. De kant waar u Vlissingen in rijdt, is als eerste aan de beurt. Omdat de oude aansluitingen van de goten niet meer volledig functioneren, komt er een nieuwe aansluiting. Deze wordt aangesloten op de dichtstbijzijnde sloot.
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om de rijbaan van de Sloeweg waar u Vlissingen in rijdt af te sluiten. De werkzaamheden langs de rijbaan vinden plaats op dinsdag 3 maart en zijn naar verwachting voor de avondspits afgerond.

Werkzaamheden 4-6 maart 2020

Bij werkzaamheden in het voetpad parallel aan de Sloeweg, vormen bouwhekken de afbakening tussen rijbaan en voetpad. Volgens de planning zijn deze werkzaamheden vrijdag 6 maart afgerond.

Downloads

Het bestand in de downloadtabel is een kaart en is weergegeven in PDF-formaat.

  • Op de kaart kunt u niet navigeren via uw toetsenbord, maar wel inzoomen;
  • Als u moeite heeft om bestanden van dit formaat te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.
Downloads
TitelTypeDownload
Tekening_werkzaamheden_Sloeweg_-_Fase_1.pdf  Download