Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Bloemenbuurt

Een deel van de riolering in de Bloemenbuurt is verouderd en moet worden vervangen. Ook de bestrating en het openbaar groen is niet overal meer in goede staat. Daarom maken wij een plan om de riolering te vervangen en de stoepen, straten en het openbaar groen waar nodig te vernieuwen. In de bijgevoegde tekening (zie na de tekst), is de dikke blauwe lijn de afbakening van het gebied. Dit betreft de hele Bloemenbuurt.
Nu de hele wijk wordt aangepakt hebben we ook een unieke kans om breder te kijken dan het beheer en onderhoud. We brengen daarom in beeld welke wensen er zijn, bijvoorbeeld op het gebied van leefbaarheid en veiligheid.

Wilt u met ons meedenken?

Als bewoner weet u precies wat er leeft in uw buurt. Daarom zijn we benieuwd naar uw ideeën. Wat vindt u belangrijk, waar moeten we rekening mee houden en welke kansen ziet u? Laat het ons weten!
U kunt uw ideeën, opmerkingen of suggesties op de volgende manieren doorgeven.

Op 25 september waren we op bezoek in de Bloemenbuurt!

We willen niet alleen digitaal graag uw ideeën horen, maar we horen ze ook graag persoonlijk van u. Op 25 september 2021 waren we bij u in de buurt en belden aan voor een voordeurgesprek. We konden helaas niet bij iedereen langs komen. Wilt u alsnog uw ideeën doorgeven? Vul dan de online vragenlijst in.

Wat doen wij met de informatie die u ons geeft?

Wij verwerken uw ideeën en wensen zoveel mogelijk in het plan. Wel moet u er rekening mee houden, dat niet alles in het plan past. Praktische zaken en het beschikbare geld zijn ook bepalend voor wat mogelijk is.
Toch ontvangen we graag uw suggesties of opmerkingen. Zo kunnen we zo veel als mogelijk, met uw inbreng een ontwerp maken. Ook over het ontwerp zullen we uw reactie vragen, waarna we het plan definitief uitwerken.

Wanneer voeren we het plan uit?

We maken een ontwerp voor een groot gebied. De werkzaamheden voeren we dan ook gedurende meerdere jaren en in delen uit. Voordat de werkzaamheden starten, laten we weten hoe de planning eruit ziet.
De verwachting is dat we in 2022 met de werkzaamheden starten.