Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Nieuw: scan uw afval! 

Gepubliceerd op 4 oktober 2022
Scanner

De app ‘Afvalwijzer Middelburg-Vlissingen’ heeft nu ook een productscanner! Open de app, druk op ‘Afvalwijzer’ en scan de barcode van het product dat u wilt weggooien. U ziet direct in welke bak het afval mag. Afval scheiden gaat nu nog sneller en gemakkelijker!

App Afvalwijzer

Veel inwoners in de gemeente Vlissingen maken al gebruik van de app. Vergeet u wel eens de juiste container aan de weg te zetten? Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde afvalcontainers staan of twijfelt u over welk afval in welke afvalbak mag? Dan is deze app ook voor u!

Productscanner

De zoekfunctie van de app is nu nog beter met de nieuwe productscanner. De app herkent ook producten door hier een foto van te maken.
Is de barcode of het product nog niet bekend? Dan kunt u deze zelf eenvoudig toevoegen. Dagelijks worden automatisch veel nieuwe producten toegevoegd!

Afvalkalender

U ontvangt uw persoonlijke afvalkalender in de app door uw postcode en huisnummer in te vullen. U kunt ook een melding instellen voor wanneer het restafval of gft-afval wordt opgehaald. Zo mist u nooit meer een ophaaldag en zet u altijd de juiste container aan de weg.
Afval apart? Gewoon doen!