Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Bericht Zeeland Veilig: Samen tegen corona

Gepubliceerd op 14 april 2020
Oproep Zeeland Veilig: blijf thuis!

De landelijke maatregelen zijn hard nodig om het coronavirus tegen te gaan. Maar wij hebben in Zeeland daarnaast nog extra maatregelen nodig. Onze zorgsector is kwetsbaar en de druk hierop neemt toe door het virus. Daarom zijn we voorlopig genoodzaakt om recreatief nachtverblijf te verbieden. En we vragen toeristen om niet naar Zeeland te komen.

Hou vol

We begrijpen de impact van deze maatregelen op de Zeeuwse economie. Maar hoe beter we ons aan alle maatregelen houden, des te beter gaan we de effecten van het coronavirus tegen. We zien dat nagenoeg alle Zeeuwen zich aan de maatregelen houden. Dat is goed om te zien. Houd vol, samen zijn we sterk tegen corona!

Samen sterk

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Daar moet iedereen wat voor doen, en voor laten. Zeker nu met het mooie lenteweer. We snappen dat de verleiding groot is om er met mooi weer op uit te trekken, maar ook bij mooi weer geldt: blijf thuis. Geniet van de zon in de tuin of op het balkon.
Moet u toch naar buiten? Houd dan minimaal 1,5 meter afstand en ga niet naar plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen.

Zeeland Veilig

Lees meer over berichtgeving coronavirus

  • Op de pagina Corona nieuwsoverzicht vindt u alle berichtgeving van de gemeente Vlissingen over het coronavirus. In de alinea 'Nieuws' ziet u ook welke activiteiten en bijeenkomsten zijn afgelast of uitgesteld.;
  • Op de pagina Corona en ondernemers vindt u informatie die voor ondernemers belangrijk is.