Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Buurtcafé Vlissingen op 2 april 2020 geannuleerd

Gepubliceerd op 17 maart 2020
Logo Buurtcafé

Het Buurtcafé van 2 april gaat helaas niet door in verband met de maatregelen die het kabinet heeft genomen om het coronavirus te bestrijden. De gezondheid van iedereen staat voorop!
De organisatoren ZB|Vlissingen, Project Postmaatje en de gemeente Vlissingen hopen u in mei weer te ontmoeten en wensen u vooral veel gezondheid toe.

Buurtcafé

Sinds oktober 2019 vindt op iedere 1e donderdag van de maand van 10.00-12.00 uur het Buurtcafé plaats in de Vlissingse bibliotheek. Ieder Buurtcafé staat in het teken van een thema. De onderwerpen hebben te maken met de actualiteit én met de stad. Inwoners kunnen ook zelf thema’s inbrengen en van elkaar leren.
Via deze activiteit leren inwoners hun buurtgenoten kennen en zo vergroten we de leefbaarheid in de stad. Natuurlijk is er ook tijd voor een leuk gesprek en koffie of thee!

Lees meer over berichtgeving coronavirus

  • Op de pagina Corona nieuwsoverzicht vindt u alle berichtgeving van de gemeente Vlissingen over het coronavirus. In de alinea 'Nieuws' ziet u ook welke activiteiten en bijeenkomsten zijn afgelast of uitgesteld.;
  • Op de pagina Corona en ondernemers vindt u informatie die voor ondernemers belangrijk is.