Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Eerste activiteiten actieplan 'Vlissingen binnenstad aan Zee'

Gepubliceerd op 13 mei 2019
Digitaal bord met dankwoord voor bezoek aan Vlissingen

Ondernemers, inwoners en de gemeente voeren samen een actieplan uit om de Vlissingse binnenstad aantrekkelijker te maken. De basis is de visie 'Vlissingen, Binnenstad aan Zee 2022'. Op 20 maart 2019 ondertekende de gemeente hiertoe een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Vlissingen binnenstad aan zee.
Voor de uitvoering van het actieplan zijn verschillende werkgroepen opgericht. Wij informeren u graag over de activiteiten die recentelijk zijn opgestart of in voorbereiding zijn.  

Facebookgroep 'Ik ben Vlissingen'

Er is een Facebookgroep opgericht onder de Facebookpagina 'Hart van Vlissingen'. Deze nieuwe groep heet Ik ben Vlissingen en geeft inwoners, ondernemers, toeristen en andere betrokkenen een platform om informatie over Vlissingen op een informele manier met elkaar te delen. Tips, wat speelt er, leuke feitjes en weetjes, nieuwtjes, evenementen die op stapel staan of om gewoon te laten weten dat je trots bent om Vlissinger of Vlissingse te zijn!
Deze Facebookgroep is een proef en die loopt tot en met 31 augustus 2019. Afhankelijk van de interesse wordt er na augustus een besluit genomen of en hoe deze Facebookgroep verder gaat.

Gastvrij Vlissingen

Tijdens het weekend van Bevrijdingsdag zijn er digitale boodschappen geplaatst lang de uitvalswegen van Vlissingen. Een bedankje voor alle bezoekers die Vlissingen bezochten en een uitnodiging om nog eens terug te komen.  
Zie voor meer informatie de pagina Visie en actieplan Vlissingen, Binnenstad aan Zee.