Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Grootste vrijwilligersmarkt van Walcheren 27 september 2018

Gepubliceerd op 11 september 2018
Poster Vrijwilligersmarkt 2018

Op 27 september organiseren Vrijwilligerspunt Vlissingen, HZ University of Applied Sciences en het Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig van Welzijn Middelburg, een grote vrijwilligersmarkt. Op deze markt presenteren 60 vrijwilligersorganisaties zich, met als doel zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor het doen van vrijwilligerswerk.
De markt wordt van 15.00-18.00 uur gehouden in het gebouw van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Entree is gratis.

Belang van de vrijwilligersmarkt

Mevrouw M. Besuijen van Vrijwilligerspunt Vlissingen: "Wij krijgen vaak de reactie van mensen dat ze niet wisten dat er zoveel keuze is in het vrijwilligerswerk. De markt laat zien wat er allemaal mogelijk is en je krijgt gelijk de juiste informatie".
Mevrouw R. Hacking van Samen Vrijwillig: "We gaan graag met mensen in gesprek over hun wensen en mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. We kunnen direct doorverwijzen naar passende organisaties en hen aan elkaar voorstellen. Belangrijker nog vinden we het om te laten zien dat vrijwilligerswerk leuk en leerzaam is en een mooie manier om mensen te ontmoeten en te helpen".

Aanbod

Het aanbod van vrijwilligersorganisaties is dit jaar zeer divers. Zo zijn er tal van deelnemers op het gebied van educatie, kunst en cultuur, natuur en zorg en welzijn vertegenwoordigd. Een complete lijst van alle deelnemers vindt u op de website van Welzijn Middelburg.