Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Publicatie voornemen tot verkoop en levering

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
overige overheidsinformatie
Publicatiedatum:
maandag 30 januari 2023Publicatie voornemen tot verkoop en levering

Datum publicatie: 30 januari 2023

 

 

Voornemen tot verkoop en levering

De gemeente Vlissingen is van plan om de volgende bouwplot op het Scheldekwartier juridisch te leveren: De Koperslager, De ZeeLandToren, De Touwslagerij zijde De Dempo, De Admiraliteit en Blok A Scheldewijk zijde hoofdkantoor KSG.

 

Daarnaast is de gemeente Vlissingen van plan om de volgende bouwplots op het Scheldekwartier te verkopen: Edelweis, Blok D Timmerplein, en De Touwslagerij zijde Baloeranstraat.

 

 

Niet eens met voorgenomen verkopen en leveringen?

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop, dan dient u dit uiterlijk voor 19-02-2023, 23:59 uur, kenbaar te maken door middel van betekening van een kortgedingdagvaarding aan het adres van de gemeente (Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen).

 

Als wij de betekening van een kortgedingdagvaarding na deze datum ontvangen, is de gemeente vrij om de voorgenomen verkoop door te laten gaan. U heeft op dat moment niet meer het recht om bezwaar te maken en/of schadevergoeding te vragen of een ander recht te onderbouwen.

 

De gemeente en beoogde kopers van de bouwplots zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk de verkoop zou worden opgekomen.