Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Verleende reguliere omgevingsvergunning voor Verbrugge Zeeland Terminals B.V., Engelandweg 12 in Ritthem

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning
Publicatiedatum:
woensdag 21 december 2022Verleende reguliere omgevingsvergunning voor Verbrugge Zeeland Terminals B.V., Engelandweg 12 in Ritthem

Burgemeester en wethouders van Vlissingen hebben Verbrugge Zeeland Terminals B.V., gelegen aan Engelandweg 12 in Ritthem, een omgevingsvergunning verleend voor de verplaatsing van drie PGS 15 locaties binnen de inrichting.

U kunt de omgevingsvergunning bekijken tot en met 24 januari 2023 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1 in Vlissingen.

Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u tot en met 24 januari 2023 schriftelijk bezwaar maken tegen deze omgevingsvergunning. Dat kan bij Gemeente Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen. Op het bezwaarschrift moeten uw naam en adres vermeld staan. Ook moet duidelijk zijn tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Daarnaast moeten op het bezwaarschrift de datum en uw handtekening staan.

Alleen wanneer u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Met een voorlopige voorziening kan de activiteit niet beginnen voordat over uw bezwaarschrift is besloten. U kunt een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53. Voor de behandeling van het verzoek moet u griffierecht betalen.

Wanneer u de stukken over deze omgevingsvergunning wilt bekijken, kunt u contact opnemen met de RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder kenmerk: W-AOV220342.