Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Omgevingsvergunning beperkte milieutoets voor De Wolf-Cazant v.o.f., Landbouwweg 7 in Ritthem

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning
Publicatiedatum:
woensdag 16 november 2022Omgevingsvergunning beperkte milieutoets voor De Wolf-Cazant v.o.f., Landbouwweg 7 in Ritthem

Burgemeester en wethouders van Vlissingen hebben De Wolf-Cazant v.o.f., gelegen aan Landbouwweg 7 in Ritthem, een omgevingsvergunning met beperkte milieutoets verleend voor het uitbreiden van het aantal gehouden dieren binnen de inrichting.

U kunt de omgevingsvergunning bekijken tot en met 26 december 2022 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1 te Vlissingen.

Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u tot en met 26 december 2022 schriftelijk bezwaar maken tegen de omgevingsvergunning beperkte milieutoets bij Gemeente Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen. Op het bezwaarschrift moeten uw naam en adres staan. Ook moet duidelijk zijn tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Daarnaast moeten op het bezwaarschrift de datum en uw handtekening staan.

Alleen wanneer u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Met een voorlopige voorziening kan de activiteit niet beginnen voordat over uw bezwaarschrift is besloten. U kunt een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53. Voor de behandeling van het verzoek moet u griffierecht betalen.

Wanneer u de stukken over deze beschikking wilt bekijken, kunt u contact opnemen met de RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder nummer: W-AOV220057 / 00296119.