Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Besluit tot vaststellen van maatwerkvoorschrift(en) voor Continental Terminal Vlissingen B.V.

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
omgevingsmelding
Publicatiedatum:
woensdag 3 augustus 2022Besluit tot vaststellen van maatwerkvoorschrift(en) voor Continental Terminal Vlissingen B.V.

Burgemeester en wethouders van Vlissingen hebben op verzoek van Continental Terminal Vlissingen maatwerkvoorschriften vastgesteld voor Continental Terminal Vlissingen B.V, Denemarkenweg 18 te Ritthem. Het besluit gaat over het aspect geluid.

 

Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u tot en met 5 september 2022 schriftelijk bezwaar maken tegen de beschikking tot het vaststellen van maatwerkvoorschriften bij gemeente Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen. Op het bezwaarschrift moeten uw naam en adres staan. Ook moet duidelijk zijn tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Daarnaast moeten op het bezwaarschrift de datum en uw handtekening staan.

 

Alleen wanneer u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Met een voorlopige voorziening kan de activiteit niet beginnen voordat over uw bezwaarschrift is besloten. U kunt een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53. Voor de behandeling van het verzoek moet u griffierecht betalen.

 

Wanneer u de stukken over deze beschikking wilt bekijken, kunt u contact opnemen met de RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

 

De beschikking is geregistreerd onder nummer W-MWP220004.