Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Verleende reguliere omgevingsvergunning voor Damen Schelde Naval Shipbuilding B.V. & Damen Shiprepair Vlissingen B.V.

Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
Overige overheidsinformatie
Publicatiedatum:
woensdag 20 maart 2019Verleende reguliere omgevingsvergunning voor Damen Schelde Naval Shipbuilding B.V. & Damen Shiprepair Vlissingen B.V.

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat zij aan Damen Shiprepair Vlissingen B.V. gelegen aan De Willem Ruysstraat 99 een reguliere omgevingsvergunning hebben verleend voor het testen van generatoren, alsmede het plaatsen en gebruiken van houtbewerkingsmachines, een tweetal compressoren en een klimaatbeheerssysteem.

 

De omgevingsvergunning kan worden ingezien tot en met 16 april 2019 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en gedurende openingstijden in het gemeentehuis te Vlissingen.

Belanghebbenden kunnen tot en met 16 april tegen deze omgevingsvergunning(en) schriftelijk bezwaar maken bij Vlissingen. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

 

Alleen zij die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen om een voorlopige voorziening

vragen. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006,4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Voor nadere informatie en het opvragen van stukken kunt u zich wenden tot de heer B.J Hanning, medewerker van RUD Zeeland, tel. +31(0)6 5120 0601 of 0115-745100. De aanvraag staat geregistreerd onder nummer W-AOV180626/00208625