Vrijwilligersmarkt 5 oktober 2023: maak kennis met vrijwilligerswerk!

Dit is een oud bericht.

Op donderdag 5 oktober 2023 vindt van 15.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt plaats. Ook dit jaar organiseren de HZ University of Applied Sciences, het Vrijwilligerspunt Vlissingen en de Vrijwilligerscentrale Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg) de markt gezamenlijk.
Belangstellenden zijn welkom in het atrium van de HZ in Vlissingen om kennis te maken met ruim 50 Zeeuwse vrijwilligersorganisaties uit diverse sectoren.

Voor iedereen

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen. Of je nu van tuinieren houdt, graag een maatje wilt zijn en samen met iemand leuke dingen wilt ondernemen, acties voor goede doelen wilt opzetten of de Nederlandse taal wilt oefenen met een nieuwkomer. Het kan allemaal!

Mogelijkheden

Tijdens de Vrijwilligersmarkt zien bezoekers de vele mogelijkheden die er binnen het vrijwilligerswerk zijn en kunnen zij er terecht met al hun vragen.
Met deze Vrijwilligersmarkt willen de samenwerkende organisaties nóg meer mensen enthousiast maken en laten zien welke mogelijkheden er zijn om vrijwilligerswerk te doen. 

Belangstellenden zijn welkom in het Atrium van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Bijzonderheden

  • Datum: 5 oktober 2023;
  • Tijdstip: 15.00-17.00 uur;
  • Locatie: het atrium van HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen.