Start werkzaamheden rand Baskensburg-West 8 april 2024

Op 8 april starten de werkzaamheden aan de rand van Baskensburg-West en op het toekomstige bedrijventerrein zelf.

Verwijderen toegangsweg sportverenigingen

De aannemer begint met het graven van een afwateringsvoorziening op het terrein, waarna aansluitend in de week van 15 april de toegangsweg naar de sportverenigingen verwijderd wordt. Dit is nodig om het oude rioolstelsel dat onder de weg ligt te vervangen. 
Over het verwijderen van deze weg zijn alle verenigingen al in een eerder stadium in een persoonlijk gesprek op de hoogte gebracht.
Het transport van de aannemer voor het vervangen van de riolering en het aanleggen van een nieuwe weg aan de zijde van het Baskenburgplein, verloopt via het Baskenburgsplein.

Werkverkeer toekomstige bedrijventerrein

Het werkverkeer voor het toekomstige bedrijventerrein gaat via het parkeerterrein langs de Baskensburghal. Hier zal ook de opslag en de keet van de aannemer geplaatst worden. Het fietspad en het voetpad langs het Baskensburgplein blijven bereikbaar en worden niet afgesloten. 
De bezoekers van de sportverenigingen zijn verzocht om hun auto’s te parkeren op het Baskensburgplein en kunnen via het naastgelegen voetpad hun vereniging bereiken.

Planning

  • Maandag 8 april: start werkzaamheden op het toekomstige bedrijventerrein;
  • Week 16: start opbreken weg langs sportverenigingen;
  • Week 17: onderzoek in traject nieuwe rioolsleuf;
  • Week 18: start rioolwerkzaamheden.

De werkzaamheden nemen ongeveer 6 tot 8 weken in beslag. Als de werkzaamheden gereed zijn en de weg weer opengesteld gaat worden voor bestemmingsverkeer, zullen wij dit uiteraard melden.

Contact

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij projectleider Civiel, de heer J. de Visser. Bereikbaar via e-mail jdevisser@vlissingen.nl.