• Onderzoek schoon en leefbaar huis

  De gemeente Vlissingen gaat onderzoek doen naar de kwaliteit van huishoudelijke ondersteuning. Sinds 1 juli 2022 regelen Naerebout Combinatie en Zeeuws Baken de huishoudelijke ondersteuning .

 • Buurtteams Vlissingen - aandacht voor de jeugd

  Buurtteams Vlissingen bestaat nu ongeveer een halfjaar. Voor sommigen is dat ‘al een halfjaar’ en voor anderen is dat ‘pas een halfjaar’. Hoe u het ook ziet, graag nemen we u mee in de ontwikkelingen van het aanbod voor de jeugd.

 • Inwoners leren om (weer) voor zichzelf te zorgen

  Het organiseren van huishoudelijke hulp vanuit de Wmo brengt grote uitdagingen met zich mee. Naast het financiële aspect bestaat er ook een grote uitdaging op het gebied van personeelstekorten die blijven oplopen. Dit zorgt er in veel gemeenten voor dat er wachtlijsten ontstaan voor huishoudelijke ondersteuning, zo ook in de gemeente Vlissingen.

 • Start leerbijeenkomsten Kerngezond – Positief Gezond Vlissingen

  De eerste groepsbijeenkomsten van Kerngezond-Positief Gezond zijn van start. In opdracht van Kerngezond Vlissingen heeft Co-Engaged in samenwerking met Fontys Hogeschool het leertraject ontwikkeld. In dit traject wordt gewerkt aan het ontwikkelen van de gemeenschappelijke taal: Positieve Gezondheid.

 • Noord, Zuid, Oost - hoe zit het ook alweer?

  Buurtteams Vlissingen bestaat uit 3 buurtteams: Noord, Zuid en Oost. De namen sluiten aan bij logische scheidingen in de gemeente Vlissingen. Het werkgebied van Buurtteams Vlissingen is namelijk opgesplitst in 3 delen: ten noorden van de Sloeweg, ten zuiden van de Sloeweg en ten oosten van de spoorlijn.

De nieuwsbrieven van het Sociaal domein