Alle woningen in de gemeente Vlissingen worden de komende jaren aardgasvrij. Dat pakken we stapsgewijs in verschillende fasen en deelgebieden aan.

Panoramabuurt

Eén van die deelgebieden is het Middengebied van Vlissingen, in de straten rondom de Hercules Segherslaan en Bloemenbuurt Oost. Dit gebied heeft de projectnaam 'Panoramabuurt' gekregen. Ruim 600 koop- en huurwoningen zijn op weg naar een aardgasvrije toekomst, of bereiden zich daarop voor. Alle projectinformatie leest u op de website www.vlissingen.nl/aardgasvrij.

Inloopspreekuren november en december 2023

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over het project Panoramabuurt aardgasvrij? We houden inloopspreekuren op locatie, deze zijn bedoeld voor woningeigenaren. Kom gerust eens langs!
Huurt u van l’escaut en heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met l’escaut(externe link).

Locatie en data

Tot en met het eind van het jaar vindt u ons op verschillende data in een bouwkeet op de kruising kop van de Jan Steenlaan, Anjelierenlaan en Ferdinand Bollaan. Deze locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Als u iets kwijt wilt of vragen heeft, bel of mail ons. We komen dan graag bij u langs!
Tussen 16.00 en 19.00 uur vindt u ons daar op de volgende data.

  • Donderdag 30 november 2023;
  • Woensdag 6 december 2023;
  • Woensdag 13 december 2023;
  • Woensdag 20 december 2023.

Op de overige dagen bereikt u ons op de vertrouwde manier.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail aardgasvrij@vlissingen.nl. Houd ook onze website Doe Mee Vlissingen in de gaten. Hier staan alle bijeenkomsten en fases van het project op.

Bewonersgroepen en bewonersorganisaties

Bewonersgroepen en bewonersorganisaties kunnen contact opnemen met wijkcoördinator mevrouw M. Vos, bereikbaar via telefoonnummer (0118) 48 72 51 en e-mail mvos@vlissingen.nl.