Denk mee over voorzieningen sport, spel en biodiversiteit Nollebos

Dit is een oud bericht.

In de periode 2019-2021 hebben we samen met bewoners gewerkt aan een nieuwe visie voor het Nollebos-Westduinpark. Iedereen die mee wilde doen, mocht meedoen.
Het resultaat is een streefbeeld dat als basis dient voor toekomstige ontwikkelingen.

Denk mee over verbeteringen

In afwachting van een uitvoeringsplanning voor het hele gebied, gaan we alvast aan de slag met snelle verbeteringen in de vorm van sport-, spel- en biodiversiteitsvoorzieningen.
U bent uitgenodigd om hierin samen met ons mee te denken. In dit bericht leest u waarom we dit doen, wat we gaan doen en hoe u kunt meedoen.  

Aanleiding

Na de vaststelling van het streefbeeld moet een uitvoeringsplanning worden vastgesteld voor het hele gebied. Dit besluit wordt nog voorbereid.
Bij de vaststelling van het streefbeeld heeft de gemeenteraad als aandachtspunt meegegeven om alvast op zoek te gaan naar snelle verbeteringen in de vorm van voorzieningen voor sport, spel en biodiversiteit. Zoals afgesproken in het Coalitieakkoord 2022-2026 ‘Samen kunnen we meer!’, hebben we hiervoor provinciale subsidie aangevraagd en gekregen. Dit project is daardoor mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland.

Dit gaan we doen

Samen met inwoners en belanghebbenden ontwikkelen we een nieuw sport, speel- en beweegpark in het Nollebos. Hiervoor werken we met werkgroepen.

Werkgroepen

De werkgroepen kiezen binnen de gestelde kaders per thema 1 of meerdere voorzieningen uit. Deze worden via de website www.doemeevlissingen.nl gepresenteerd in de vorm van 1 of meerdere ontwerpen. Daarnaast gaan we ideeën ophalen bij schoolkinderen en jongeren als eindgebruikers van de sport- en speeltoestellen.

Meedoen

We organiseren 2 werkbijeenkomsten. Via de onderstaande linken kunt u zich aanmelden. Op de aanmeldpagina vindt u ook meer informatie, zoals het programma en de locatie.
Klik op de link en daarna op “Bijwonen+”. Doe dit voor beide bijeenkomsten. U kunt alleen deelnemen wanneer u op beide bijeenkomsten beschikbaar bent. 

Aanmelden kan tot en met maandag 20 november 2023. Kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomsten? Dan kunt u op een later moment uw mening geven op de website www.doemeevlissingen.nl.

Vragen?

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met projectassistent mevrouw M. van Rossum van de gemeente Vlissingen. Bereikbaar via e-mail nollebos@vlissingen.nl.