Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Vrijwilligerspunt Vlissingen

Over ons

Bij Vrijwilligerspunt Vlissingen werken experts in vrijwilligerswerk. Wij zijn spin in het web, adviseur en uitzendbureau in één. Wij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk en denken graag met u mee over verschillende thema's binnen ons vakgebied.
Meer over ons ...

Alternatief voor jaarlijkse Vrijwilligersmarkt

De jaarlijkse Vrijwilligersmarkt waar studenten én reguliere bezoekers kennis kunnen maken met vrijwilligersorganisaties en –vacatures, kan dit jaar helaas niet plaatsvinden door de corona-richtlijnen. De HZ University of Applied Sciences, Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg) en het Vrijwilligerspunt Vlissingen hebben daarom onderzocht wat wel mogelijk is en de wensen en ideeën voor een passend alternatief geïnventariseerd bij vrijwilligersorganisaties.

Extra promotie

Aanvullend op de doorlopende promotie die over vrijwilligerswerk georganiseerd wordt via de (social) media, gaan het Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg) en Vrijwilligerspunt Vlissingen in september en oktober 2020 extra promotie maken. Waarbij verwezen wordt naar de online vacaturebanken.
Lees meer ...

Vrijwillig Burgeradviseurs

Per januari 2020 zijn de Vrijwillig Burgeradviseurs aan de slag in de gemeente Vlissingen. Voor vragen op het gebied van zorg en welzijn krijgt men vaak hulp en ondersteuning binnen de eigen familie of vriendenkring. Soms ontbreekt een eigen netwerk. In dat geval kan de hulpvrager een Vrijwillig Burgeradviseur inschakelen.
Lees meer ...

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van nieuws rondom vrijwilligerswerk, zowel lokaal als landelijk. Interessant voor vrijwilligers en organisaties. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!