Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Vrijwilligerspunt Vlissingen

Frans Naereboutprijs 2020

De Frans Naereboutprijs wordt elke 2 jaar jaar uitgereikt aan een organisatie en een vrijwilliger die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem. Kent u zo’n organisatie of vrijwilliger of werkt u daarmee samen, dan kunt u deze voor de prijs voordragen!
Ook dit jaar is er weer een aanmoedigingsprijs. Ook hiervoor kunt u een organisatie of vrijwilliger voordragen.

Voordragen

  • Vul het aanmeldformulier in;
  • U kunt tot 11 september 2020 degene die u voordraagt doorgeven. Kijk eens extra goed rond in uw buurt of organisatie.

De jury ziet graag veel aanmeldingen en hoopt dat u het hen bijzonder moeilijk maakt om tot een keuze te komen! Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt Vlissingen. Bereikbaar via telefoonnummer 14 0118 en e-mail: vrijwilligerspunt@vlissingen.nl.

Over ons

Bij Vrijwilligerspunt Vlissingen werken experts in vrijwilligerswerk. Wij zijn spin in het web, adviseur en uitzendbureau in één. Wij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk en denken graag met u mee over verschillende thema's binnen ons vakgebied.
Meer over ons ...

Vrijwillig Burgeradviseurs

Per januari 2020 zijn de Vrijwillig Burgeradviseurs aan de slag in de gemeente Vlissingen. Voor vragen op het gebied van zorg en welzijn krijgt men vaak hulp en ondersteuning binnen de eigen familie of vriendenkring. Soms ontbreekt een eigen netwerk. In dat geval kan de hulpvrager een Vrijwillig Burgeradviseur inschakelen.
Lees meer ...

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van nieuws rondom vrijwilligerswerk, zowel lokaal als landelijk. Interessant voor vrijwilligers en organisaties. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!