Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Vrijwilligerspunt Vlissingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Vrijwilligersmarkt 2019

Op 12 september 2019 organiseerde het Vrijwilligerspunt Vlissingen samen met Samen Vrijwillig (Stichting Welzijn Middelburg) en HZ University of Applied Sciences weer een grote Vrijwilligersmarkt. De markt in de Vlissingse Lasloods werd geopend door wethouder Verhage. Zij gaf het startsein voor een kennismaking met vrijwilligerswerk en 65 Zeeuwse vrijwilligersorganisaties. De Vrijwilligersmarkt werd druk bezocht door onder andere studenten die op zoek waren naar een stageplek, mensen die kwamen netwerken of vrijwilligerswerk zochten. Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid!
Lees ook eens wat de bezoekers van de markt ervan vonden ...

Over ons

Bij Vrijwilligerspunt Vlissingen werken experts in vrijwilligerswerk. Wij zijn spin in het web, adviseur en uitzendbureau in één. Wij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk en denken graag met u mee over verschillende thema's binnen ons vakgebied. Meer over ons...

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van nieuws rondom vrijwilligerswerk, zowel lokaal als landelijk. Interessant voor vrijwilligers en organisaties. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!