U kunt in Vlissingen milieuvriendelijk op verkenning met de zonnetrein(externe link). De auto blijft achter op een parkeerterrein aan de route. Het fluisterstille boemeltje brengt u naar het centrum, de haven, de boulevard en weer terug. 

Genieten

Geen verkeersdrukte, maar genieten van de maritieme panorama’s, bezienswaardigheden, attracties en fraaie cultuurhistorie van deze stad aan de zee.
U stapt gewoon in en uit waar u wilt. Om rond te kijken in de jachthaven en bij de loodsboten, een terrasje te pakken op het Bellamypark, te winkelen in de stad, een museum of galerie te bekijken of een attractie te beleven. U kunt ook naar het strand gaan of over de boulevard slenteren, waar u de grote zeeschepen pal langs de kust ziet varen.  

Goed voor het milieu

Het milieuvriendelijke treintje wordt aangedreven door elektromotoren, die hun voeding krijgen uit zonnecellen op het dak. Het treintje gebruikt dus geen brandstof, stoot geen schadelijke gassen uit, stinkt niet en maakt nauwelijks geluid!
Op zonnige dagen rijdt het volledig op zonne-energie. Alleen bij langdurige bewolking en regen, moeten de accu’s worden opgeladen.