Slapen aan zee

Wat is er heerlijker dan wakker worden met het geluid van de golven en de wind…. In Vlissingen kan het! U kunt zelfs letterlijk op het strand slapen, in een van de slaapstrandhuisje op het Nollestrand.
Vlissingen heeft een breed aanbod van hotels, hostels, Bed & Breakfasts (ook particulier) en zelfs een camping onderaan de boulevard. Op de boulevard en in de binnenstad van Vlissingen vindt u accommodaties in verschillende stijlen en prijsklassen, voor ieder wat wils.

Bijzondere overnachtingsplekken

Slaapstrandhuisjes

De keus is aan u, neemt u een verfrissende ochtendduik of ontwaakt u liever rustig in het zonnetje op uw eigen terras op het Nollestrand? Het aantrekken van zwemkleding in de morgen is genoeg. Het leven op het strand van Vlissingen is prachtig, zorgeloos en een ervaring om niet snel te vergeten!

Villa Hotel Vlissingen

Slapen in een uniek stukje architectuur in Vlissingen, het kan in Villa Hotel Vlissingen. Gebouwd in 1910 in opdracht van Belgische loodsen en vernoemd naar de kinderen van de Belgische architect P.F. Smagge. De huizen zijn geheel gerenoveerd en teruggebracht naar de eerdere Jugendstil stijl.

Watertoren

U kunt stijlvol overnachten in de compleet gerestaureerde Watertoren uit 1896. In de torenkap van de dit rijksmonument kunt u riant zitten en relaxen en genieten van een prachtig uitzicht over zee en het eiland Walcheren. De Watertoren is gevestigd onderaan de boulevard van Vlissingen op een steenworp afstand van het strand.