Als jullie trouwambtenaar wil ik straks alles van jullie weten. Wie jullie waren, wie jullie zijn en hoe jullie samen zijn als stel. Natuurlijk mogen jullie ook alles van mij weten.

Gefeliciteerd

Maar als eerste: Gefeliciteerd met jullie briljante plan om 'voor altijd' te omarmen! Nu begint het echte avontuur, het plannen van de bruiloft. Nu de trouwdatum in zicht komt, wens ik jullie veel succes met het vinden van onder andere de perfecte trouwambtenaar! Hopelijk vinden jullie iemand die jullie liefdesverhaal net zo goed kan vertellen als jullie het zelf kunnen.
Als trouwambtenaar kijk ik er in ieder geval naar uit om meer te horen over jullie visie en ideeën. Laten we samen werken aan een onvergetelijke dag vol liefde, gelach en samen de 1e bladzijde van jullie unieke huwelijksverhaal schrijven!

Even voorstellen

Mijn naam is Sandy Sierp en ook ik heb de liefde van mijn leven gevonden. We hebben 2 vrolijke meiden en een enorm enthousiaste hond Moos. Naast mijn rol als trouwambtenaar ben ik ook een toegewijde coach en relatietherapeut. Als coach en relatietherapeut begrijp ik hoe kostbaar de verbinding tussen 2 mensen is. Mijn doel is om jullie niet alleen te verenigen in het huwelijk, maar ook om een fundament te leggen voor een leven vol begrip, respect en liefde.
Mijn liefde voor het verbinden van mensen in de echt gaat verder dan het standaard "Ja, ik wil." Iedereen, ongeacht geaardheid, kleur, ras en achtergrond is bij mij van harte welkom. Ik ben vastbesloten om niet alleen de liefde tussen 2 mensen te vieren, maar ook om de unieke sfeer en betekenis van elke locatie te omarmen en te integreren in de ceremonies die ik mag leiden.

Betekenisvolle momenten

Mijn missie is om liefde en geluk te verspreiden door het creëren van betekenisvolle momenten voor koppels. Mijn aanpak is warm, open en ik ben er trots op om deel uit te maken van het proces dat deze speciale momenten onvergetelijk maakt. 
Na het bijwonen van verschillende ceremonies en het spreken met ervaren trouwambtenaren, heb ik een eigenzinnig besluit genomen: ik ga het gewoon op mijn eigen manier doen. Met een flinke dosis liefde. En humor, natuurlijk.

De trouwambtenaar die ik wil zijn

Voor veel stellen, zowel jong als oud, lijkt de behoefte aan een traditionele ceremonie te vervagen. Ze willen niet dat de trouwambtenaar als een robot de voorspelbare teksten herhaalt die ze hem tijdens het gesprek hebben toevertrouwd.
Wat ze écht willen, is een trouwambtenaar die hen verrast. Iemand die iedereen erbij betrekt, de ceremonie doordrenkt met liefde en tegelijkertijd zorgt voor een vleugje humor. Iemand die ervoor zorgt dat het jawoord niet slechts een formele overgang naar het feest is, maar op zichzelf al een feestje vormt. Voor het bruidspaar én voor alle aanwezige gasten.
Die trouwambtenaar wil ik zijn!

Een nieuw hoofdstuk schrijven

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, jullie liefdesverhaal te leren kennen en samen een onvergetelijke ceremonie te creëren. Laten we samen een nieuw hoofdstuk schrijven. Gevuld met liefde, verbinding en oneindige mogelijkheden!

Sandy aan het woord

Sandy stelt zich in een filmpje vanuit Kon Tiki Beach graag verder aan jullie voor.