Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Wat mooi dat jullie liefde bezegeld gaat worden.
Vanaf nu gaat het echt beginnen. Misschien hebben jullie al een idee hoe jullie de invulling van de ceremonie graag zouden willen. Heel belangrijk is onder andere het zoeken van een trouwlocatie. Vlissingen heeft prachtige locaties, er is vast een locatie die aan jullie wensen voldoet. 

Een speech die bij jullie past

Jullie hebben ook de vrijheid om een trouwambtenaar (Babs) te kiezen. Het zou fantastisch zijn als ik daar een rol in mag spelen op deze belangrijke dag. Zorgvuldig, met humor, warmte en emotie zal ik er voor zorgen dat jullie ceremonie onvergetelijk wordt. Tijdens ons voorgesprek gaan we kijken wat jullie wensen zijn.
Met de verhalen die jullie me vertellen zal ik een mooie speech schrijven die (als jullie dat willen) persoonlijk zal zijn, met een beetje humor, een speech die bij jullie past.

Even voorstellen

Mijn naam is Ria Kornelis, geboren in Vlissingen. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Mijn partner komt uit Sittard, maar is voor de liefde naar Zeeland verhuisd. Mijn loopbaan begon in 1982 bij Rijkswaterstaat in Vlissingen. Ik heb diverse functies bekleed en het werken met mensen en persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Dat is waarom het 'Babsen-werk' zo goed bij mij past!
Toen ik het huwelijk van mijn nichtje mocht voltrekken, was dit een wens van mij die uitkwam. Hierdoor wist ik dat dit mijn missie zou worden, dit wilde ik heel graag vaker gaan doen. Het zou dan ook heel bijzonder voor mij zijn, als ik bij jullie huwelijk een stukje deel zou mogen uitmaken van deze speciale dag!

Middelpunt

Graag wil ik jullie dan ook op een informele manier met humor en een mooie speech, tijdens dat belangrijke moment begeleiden. Het is jullie dag en die wordt ingevuld zoals jullie dat samen willen. Ik zal mij zoveel mogelijk aanpassen aan jullie wensen en verzoeken, waarin jullie het middelpunt zullen zijn!
Geniet van jullie voorbereidingen en graag zie ik jullie voor een persoonlijk gesprek.

Ria aan het woord

Ria stelt zich in een filmpje vanuit het stadhuis in Vlissingen graag verder aan jullie voor!