Hallo bruidspaar,  

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie grote dag komt steeds dichterbij. Alles moet geregeld worden om er een onvergetelijke dag van te maken. Als trouwambtenaar zou ik de officiële rol op de dag van jullie huwelijk kunnen vervullen.  

Wie ben ik?

Enthousiast. Serieus. Humoristisch. Creatief. Sociaal. Mijn naam is Jonas de Koning, geboren en getogen Vlissinger. Samenwonend en vader van een zoon en dochter. Sinds 2016 mag ik mijzelf Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) van de gemeente Vlissingen noemen. Een eervolle functie.
Wat ik ontzettend uitdagend vind, is dat geen enkel huwelijk hetzelfde is. Na een voorgesprek waarin we elkaar beter kunnen leren kennen, is het mijn missie om jullie dag tot de mooiste te maken.  

Persoonlijk

Na jullie wensen te hebben gehoord en de trouwlocatie te hebben uitgekozen, zie ik het als een belangrijke taak om de huwelijksceremonie te mogen volbrengen op een persoonlijke wijze die volledig aansluit bij wie jullie zijn en hoe jullie in het leven staan. Het is tenslotte jullie dag. Bij het sluiten van een huwelijk probeer ik graag een ongedwongen sfeer te creëren waarbij natuurlijk ruimte kan zijn voor een lach en een traan. Ik ben tevreden wanneer jullie met een warm gevoel terug kunnen kijken op een onvergetelijke, geslaagde dag waaraan ik mijn steentje heb mogen bijdragen.  

Vlissingen bruist!

Wat onze stad zo mooi maakt, zijn de verschillende unieke trouwlocaties. De Vlissingse stranden, het MuZEEum, Fort Rammekens, Panta Rhei, de Timmerfabriek. Keuze genoeg! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie verhaal te horen en natuurlijk uiteindelijk het 'JA-woord' te laten geven. Met wie jullie ook in zee gaan, ik wens jullie een hele fijne dag!

Jonas aan het woord

Jonas stelt zich in een filmpje vanuit het stadhuis in Vlissingen graag verder aan jullie voor!