Trouwen, een belangrijke stap, een feestelijk moment!

Misschien zijn jullie druk met allerlei voorbereidingen, hopelijk met veel voorpret. Hebben jullie ideeën over een locatie en feestelijke kleding uitgezocht. Bedacht wie jullie willen uitnodigen om dit samen met jullie te vieren. Of jullie dit nu groots en uitbundig willen vieren of juist intiem en ingetogen, het is jullie dag, waarbij jullie je eigen stijl kiezen.
Daarbij willen jullie natuurlijk ook een trouwambtenaar die bij jullie past en inspeelt op jullie wensen. Stijlvol, eigentijds,  persoonlijk en met gevoel voor humor. Informeel of juist met aandacht voor traditie. Bij een kennismaking bespreken we wat voor jullie belangrijk is en hoe jullie in het leven staan. Welke wensen er zijn voor de ceremonie en natuurlijk ook jullie keuze voor elkaar.  

Even voorstellen

Mijn naam is Hetty Vermeer en 30 jaar geleden 'emigreerde' ik uit Groningen naar het Zeeuwse. Met mijn huidige partner woon ik 15 jaar samen. Uit mijn vorige huwelijk heb ik 2 volwassen kinderen.  Ruim 20 jaar was ik juf Nederlands, maar het schoolbord heb ik verruild voor de toga van de gemeente Vlissingen (die toga hoeft trouwens helemaal niet, hoor) en de pannen van mijn ieniemienie-foodtruck.

Levendig

Leven in de brouwerij, dat hoort wel bij mij. Spontaan, creatief en muzikaal. Ik zou het ook een eer vinden roze huwelijken te sluiten, want ik ben blij dat in Nederland mannen met mannen en vrouwen met vrouwen kunnen trouwen. Ik wens jullie veel plezier met de voorbereidingen voor deze mooie dag!

Hetty aan het woord

Hetty stelt zich in een filmpje vanuit het kerkje in Ritthem graag verder aan jullie voor!