In de zomer 's avonds romantisch dineren op een van de terrassen op de boulevard, uitkijkend over zee. In de winter na een mooie wandeling even opwarmen bij een van de strandtenten. Tijdens het winkelen even uitrusten met een kopje koffie op het Bellamypark, waar 's avonds het uitgaansleven losgaat. In Vlissingen kan het allemaal!
Door de multiculturele samenleving biedt Vlissingen u een gevarieerd aanbod aan keukens en sferen. Zowel in de binnenstad als op de boulevards vindt u vele restaurants, brasseries en cafés met een verrassende kaart. Waarbij uiteraard ook het maritieme karakter van Vlissingen niet wordt vergeten.

Bijzondere culinaire evenementen

Door het jaar heen worden er in Vlissingen diverse culinaire evenementen georganiseerd. Daarnaast zijn er tijdens andere evenementen ook regelmatig speciale thema diners en culinaire verrassingen.

AmuseMe (mei)

Een culinaire ontdekkingsreis door Vlissingen. De deelnemende restaurants presenteren elk 3 fantastische amuses. In de meeste gevallen kunt u ook van de 'normale' kaart eten. U kunt dan de AmuseMe amuses als bijvoorbeeld een voorgerecht gebruiken. Wandel door Vlissingen, geniet en laat u culinair verrassen!

Whisky by the Sea (september)

Sinds 2007 wordt er in Vlissingen jaarlijks een whisky evenement georganiseerd, Whisky by the Sea(externe link). Het evenement bestaat uit 2 onderdelen, een proeverij met meer dan 500 whisky’s en een diner dat wordt geserveerd met 7 bijpassende whisky’s. Ook zijn er 'masterclasses' waarbij u wordt meegenomen in de wereld van de whisky.