Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Kermis Festival Vlissingen 2022

Enquête Kermis Festival Vlissingen voor inwoners en ondernemers

Afgelopen zomer vond het Kermis Festival Vlissingen plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 24 juli rondom de Jan Weugkade in het Scheldekwartier. We vragen nu aan inwoners en (binnen)ondernemers om hun ervaringen met ons te delen om de Kermis goed te evalueren en te leren voor toekomstige edities. Onder bezoekers is tijdens het evenement een enquête afgenomen.

Evenementenstad

De Vlissingse Kermis is een belangrijk evenement voor onze inwoners, onze (binnenstad) ondernemers en bezoekers aan onze gemeente. Vlissingen als evenementen- en festivalstad op de kaart zetten is één van onze ambities.
We willen graag dat dit evenement met de tijd meegaat, veel mensen aanspreekt en dat het ook blijft passen in onze binnenstad.

Leren van ieders ervaringen 

De opzet van de Kermis was dit jaar anders dan de laatste editie in 2019: er was een muziekpodium en er vond tegelijkertijd ook een maritiem evenement plaats op 20 en 21 juli met meerdere grote zeilschepen bij de Albionkade. Verder vond het Kermis Festival Vlissingen plaats op een nieuwe locatie: rondom de Jan Weugkade in het Scheldekwartier.
We organiseerden het evenement met deze nieuwe opzet als proef; als pilot. Juist omdat we willen leren van ieders ervaringen. 

Toekomstige edities

We vragen betrokkenen zoals bewoners (omwonenden), bezoekers, ondernemers en diverse instanties zoals de Politie om de enquête in te vullen. Hiermee willen we het Kermis Festival Vlissingen 2022 goed evalueren en leren voor toekomstige edities.
U kunt de enquête tot en met 30 november 2022 invullen.

Enquête kermis 2022