Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Werken en ondernemen

Innovatie bij DOK41
Innovatie bij DOK41

Tijdens en na je studie zijn er in Vlissingen volop mogelijkheden voor werk en ondernemen.  

Werken

Voor een breed scala aan vacatures voor werk in Zeeland zijn er onder andere vacatures te vinden bij TWZ (100% dochteronderneming van de HZ) en op Zeelandnet.nl.  

Ondernemen op de Kenniswerf Zeeland

Kenniswerf Zeeland is hét centrum waar kennisintensieve bedrijven zich succesvol kunnen ontwikkelen. Ondernemers, overheid en onderwijs versterken elkaar door gebruik te maken van elkaars netwerk, expertise en talent.  

DOK41

Op de Kenniswerf is DOK41 dé broedplaats voor startende ondernemers. Het team van DOK41 ondersteunt startende ondernemers bij vraagstukken over het ondernemingsplan, marketing, financiën en personeel.
Door samen met andere startende ondernemers onder één dak te zitten, is er binnen DOK41 veel mogelijkheid tot kennisuitwisseling en versterking van elkaars activiteiten.  

Innoveren in de Smart Service Boulevard

De Smart Services Boulevard vormt de schakel tussen het onderwijs- en onderzoeksveld en de beroepspraktijk in Zuid-West Nederland. Het doel is om vanuit duurzame relaties te komen tot (persoonlijke) ontwikkeling en innovatie.
Door het verbinden van (volwassen)onderwijs, onderzoek en innovatie in een real-life context kan een optimale leeromgeving worden gecreëerd. Studenten, docentonderzoekers en experts werken samen met bedrijven, instellingen en overheden aan innovatie en (persoonlijke) ontwikkeling.