Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Studentenverenigingen

In Vlissingen zijn de volgende studentenverenigingen actief.

Aqua ad Vinum

Aqua ad Vinum is de plek waar je het hele jaar terecht kunt voor de leuke activiteiten en thema feesten. Sociëteit de Dop is gevestigd achter in Tripel, waar je 3 keer per week welkom bent voor een drankje en een praatje. Hier leer je je medestudenten beter kennen en maak je vrienden voor het leven.

Lid van Aqua ad Vinum

Als lid krijg je korting bij verschillende ondernemers en kun je studiepunten behalen bij het helpen van de organisatie van activiteiten. Zo is Aqua ad Vinum verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse Kerstgala, het Midwinter Kamp en het gezellige introkamp.
Dus ga jij volgend jaar studeren aan de HZ in Vlissingen of Middelburg? En wil je een onvergetelijke studententijd tegemoet gaan? Schrijf je dan in bij de gezelligste studentenvereniging van Vlissingen!
Kijk voor meer informatie over Aqua ad Vinum op de website of de pagina's op Facebook en Instagram. Laat gerust een berichtje achter met jouw vragen!

Marum Bibio

Marum Bibio is de plek waar je als student terecht kan voor feesten, evenementen en activiteiten. Het hele jaar door zijn de deuren van de sociëteit geopend, 5 dagen in de week. De sociëteit ligt midden in het centrum en heeft een dakterras met buitenbar.

Lid van Marum Bibio

Als lid van Marum Bibio kan je gebruik maken van kortingen en voordelen bij verschillende ondernemers in en rondom Vlissingen. Ook kan je studiepunten verdienen door het mee organiseren van activiteiten en evenementen. Ook biedt Marum Bibio hulp bij het vinden van kamers en stageplaatsen. Naast alle hiervoor genoemde voordelen is er uiteindelijk maar één ding echt belangrijk: het maken van vriendschappen en herinneringen die je voor de rest van je leven bij je zult dragen. 

Motto

Marum Bibio is een Nederlandse studentenvereniging, maar heeft leden van verschillende nationaliteiten. Het motto: ‘Het klassieke studentenleven tot hoeverre jij het aandurft’. Er zijn geen ontgroeningen.
Zie voor meer informatie de website of de Facebook en Instagram pagina's van Marum Bibio.