Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Studentenhuisvesting

Vlissingen kent een divers aanbod van studentenhuisvesting. Zelfstandig of op kamers, gestoffeerd/gemeubileerd of geheel zelf in te richten. De meeste studenten wonen in of vlakbij het centrum met alle faciliteiten binnen handbereik en het strand is altijd dichtbij! Er is keuze uit zelfstandige studentenwoningen en kamers in studentenhuizen.  

Aanbod

Voor het vinden van een geschikte kamer wijzen we je op onderstaande lijst met aanbieders van studentenwoningen en -kamers. Deze organisaties bieden huisvesting aan conform de wettelijk bepaalde vereisten en de gemeentelijke huisvestingsverordening.

L'escaut Woonservice

Woningbouwcorporatie L'escaut heeft een gevarieerd aanbod in studentenkamers in verschillende delen van de stad. Je kunt kiezen uit een zelfstandige studentenwoning, maar een studenhuis delen met je studiegenoten kan ook.

 

Accommodation Portal Vlissingen

Het huisvestingsbedrijf Accomodation Portal Vlissingen (APV) heeft een aanbod van honderden kamers en studio’s in Vlissingen. Dit aanbod varieert van een lage tot hoge huurklasse, van kleinere tot grotere kamers en van ongemeubileerd tot gemeubileerd.

  

Campus Vlissingen-Hertsens beheer

Zelfstandig wonen op kamers met huurtoeslag op Campus Vlissingen. De campus bestaat uit 260 studio’s die voorzien zijn van alle comfort. Elke studio beschikt over een eigen badkamer en keuken, inclusief koelkast. Je kunt ook meubels huren. De campus is op fietsafstand van het centrum en de scholen.