Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Na je studie

Met haar bijna 45.000 inwoners is Vlissingen een verhoudingsgewijs 'kleine' stad. Maar voor een kleine stad is er veel te beleven. Als havenstad is er in Vlissingen altijd bedrijvigheid en reuring. De ligging aan zee en de vele jaarlijkse evenementen en festivals versterken dit.

Wonen

Vlissingen heeft veel verschillende woonomgevingen te bieden. Als stad aan zee zijn het strand en de boulevards altijd dichtbij. Of dit nu is vanuit het kleinstedelijke centrum, vanuit een groene woonwijk aan de rand van de stad of het dorpswoonmilieu van Oost-Souburg en Ritthem. Maar ook het groene weidse landschap van Zeeland ligt om de hoek!
De huizen zijn ten opzichte van de Randstad goedkoop en ruim van opzet. In de bestaande voorraad zijn woningen te vinden in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er diverse (nieuwbouw)projecten in verschillende woonmilieus in ontwikkelingen.

Werken

Zie voor mogelijkheden voor pas afgestudeerden, werkzoekenden en ondernemers om aan de slag te gaan in Vlissingen en omstreken de rubriek Werk en ondernemen.