Projectleider/ beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling met coördinerende take (1fte)

Werkuren: Fulltime
Sluitingsdatum: maandag 19 augustus 2024
Opleidingsniveau: HBO

Solliciteer direct

Het Team Ruimtelijke Ontwikkeling (RO) bouwt samen met regionale, nationale en internationale partners flink aan Vlissingen. Er wordt gewerkt aan grote uitdagende projecten zoals de boulevards, het Scheldekwartier, de Kenniswerf en het buitengebied. Ook vanuit het programma Wind in de Zeilen spelen uitdagende projecten zoals het Justitieel Complex en een Stadslandgoed.

Ben jij een ervaren projectleider of beleidsmedewerker in het ruimtelijk domein en wil je ervaring opdoen management-gerelateerde taken? Dan is deze vacature iets voor jou! Naast je werkzaamheden als beleidsmedewerker of projectleider bestaat een belangrijk deel van jouw werkweek namelijk uit coördinerende taken binnen het team.

Dit ga jij doen
Als projectleider ruimtelijke ontwikkeling ben je, samen met het projectteam, verantwoordelijk voor planvorming en de realisatie van grote stedelijke ontwikkelingsprojecten. Je geeft leiding aan het projectteam en bent verantwoordelijk voor de planning en control en bestuurlijke verantwoording. Ben je een beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling? Dan toets en begeleidt je ruimtelijke procedures en denk en schrijf je mee aan het strategisch beleid van onze gemeente op het gebied stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling/ vernieuwing.

Naast je reguliere werkzaamheden als projectleider of beleidsmedewerker voer je een groot deel van week (minimaal 18 uur) coördinerende taken uit binnen het team. Je rapporteert hierover aan de teamleider RO. Jullie bouwen samen met andere teamleiders en -coördinatoren aan een effectieve en efficiënte organisatie van de ruimtelijke vraagstukken van de gemeente Vlissingen. Je bewaakt, borgt en toetst de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden binnen het team en overziet de impact hiervan op de planning van projecten. Ook bevorder je de samenwerking tussen RO en andere teams. Je plant en verdeelt de werkzaamheden binnen de teams en zorgt daarbij voor de juiste afstemming. Samen met de collega’s van HR en Financiën sta je aan de lat voor de P&C, de bewaking van personele budgetten en personele vraagstukken van de teams. Je draagt je steentje bij aan de werving en selectie van personeel en inhuurkrachten en de vraagstukken die hierbij aan de orde komen.

Je bent een vraagbaak en klankbord en geeft vakinhoudelijke ondersteuning en begeleiding aan (nieuwe) medewerkers. Je geeft in samenwerking met de teamleider en de collega’s op de werkvloer vorm en inhoud aan de teamplannen, teamontwikkeling en individuele opleiding en ontwikkeling van medewerkers.Tenslotte neem je deel in diverse reguliere overlegvorm, zoals team- en clusteroverleggen, afstemmingsmomenten met HR en financiën en projectoverstijgende overleggen, zoals het AZON overleg

Dit neem je mee

 • Je hebt (minimaal) een afgeronde HBO opleiding en ruime ervaring in het vakgebied.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je hebt kennis van en visie op de genoemde beleidsterreinen.
 • In je werk ben je resultaatgericht, innovatief, creatief en je toont inspirerend leiderschap en eigenaarschap.
 • Je bent omgevingsbewust en je kunt je inleven in verschillende stakeholders en hebt goede communicatie vaardigheden. Motiveren en verbinden zijn jouw sterke punten.
 • Daarnaast ben je een goede match met onze organisatie-eigenschappen: we zijn nieuwsgierig, maken keuzes door te prioriteren met lef en we zoeken integraal verbinding.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 1 fte, dit is 36 uur per week.
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5.977,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 11, salaristabel per 1 januari 2024). Op termijn is een salaris van maximaal € 6.385,--  in de uitloopschaal 11A bereikbaar op basis van het functioneren. Het werkelijk salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en de basisfunctie (projectleider/ beleidsmedewerker).
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of andere doelen.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken.
 • Voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen en kan een persoonlijk ontwikkelplan worden gemaakt. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.
 • Je krijgt de beschikking over moderne (ICT) faciliteiten zoals een laptop en mobiele telefoon.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór maandag 19 augustus 2024 via de solliciteren button. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met John van den Heuvel, HR adviseur (telefoonnummer 0118-487306).

Planning
De gesprekken staan gepland op dinsdag 27 augustus 2024 tussen 10.30 en 13.30 uur Handig om rekening mee te houden in je agenda.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer direct