Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Stadspromotie

Het gemeentebestuur van Vlissingen wil Vlissingen beter op de kaart zetten. Zij wil dit samen doen met inwoners en bedrijven en instellingen die in Vlissingen gevestigd zijn. Het gemeentebestuur stelt voor om dat vanuit de identiteit (het DNA) van Vlissingen te doen.

 

Inspiratie


Ter inspiratie is er het DNA-boek van Vlissingen. In woord en beeld ligt vast wat Vlissingen ‘Vlissingen’ maakt. Door een bijzonder stukje Vlissingen aan een persoonlijke boodschap te koppelen, levert dat extra slagkracht op. Zodat ook niet-Vlissingers en bedrijven en organisaties van buiten Vlissingen, de kwaliteit van Vlissingen ontdekken.    
In de Beeldbank van Vlissingen staan tientallen DNA-foto’s, die u kosteloos kunt gebruiken voor de promotie van Vlissingen.

 

Vlissingen, stad aan zee

 

Wilt u in Vlissingen wonen, werken, studeren of recreëren? De gemeente heeft een kleurrijke brochure (pdf, 4.502 KB) (Lees voor) samengesteld, die u laat kennismaken met de gemeente Vlissingen. Het is gebaseerd op ons DNA. Ongepolijst en no-nonsense. Natuurlijk is het ook leuk om als inwoner eens door de 24 pagina’s te bladeren. Laat u eens verrassen! 

 

Voorbeelden gebruik DNA

 

In onderstaande tabel ziet u een aantal praktische toepassingen van het DNA van Vlissingen.

 

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Winkelen_aan_Zee Download Lees voor
Postzegel_Vlissingen Download Lees voor