Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Kenniswerf

Logo Kenniswerf

Rondom de HZ University of Applied Sciences en het ROC Scalda wordt de Kenniswerf ontwikkeld. De Kenniswerf is een ontwikkeling waarbij samenwerking tussen bedrijven en onderwijs, die gebruik maken van elkaars kennis, kunde, diensten en faciliteiten, centraal staat.

Rol van de gemeente

De rol van de gemeente in de ontwikkeling van de Kenniswerf is stimulerend en voorwaarden-scheppend. In het gebied, dat fasegewijs bouwrijp wordt gemaakt, vestigen zich steeds meer bedrijven. Maar er zijn nog kavels beschikbaar voor bedrijfs-en kantoorvestiging. Ook wordt de openbare ruimte fasegewijs aangepakt en participeert de gemeente in diverse Kenniswerfinitiatieven.

Samenwerking

Voor de ontwikkeling van de Kenniswerf is het samenwerkingsverband 'Kenniswerf Zeeland' opgericht. Dit samenwerkingsverband heeft tot doel partijen bij elkaar brengen, komen tot samenwerking op verschillende thema’s en onderling kennis en expertise uitwisselen.
Meer informatie kunt u lezen op de website www.kenniswerf.nl. Hier vindt u ook het laatste nieuws van de diverse Kenniswerf bedrijven. In Blogs en fora kunt u er kennis en ervaring uitwisselen. Letterlijk en figuurlijk wordt er kennis gemaakt.

Geldende bestemmingsplannen

De volgende bestemmingsplannen zijn van toepassing op de locatie Kenniswerf

Downloads
TitelTypeDownload
Presentatie_ontwikkelingen_Buitenhaven_en_Binnenhavens,_29-05-2018 Download