Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Bedrijventerrein Baskensburg

De gemeente Vlissingen heeft samen met de Vlissingse Bedrijven Club extra spelregels gemaakt om nieuwe functies op bedrijventerrein Baskensburg beter te beoordelen en mogelijk toe te laten. Zo houden we Baskensburg levendig en aantrekkelijk voor zowel ondernemers als bezoekers. Inzet is een goed vestigingsklimaat, behoud en/of groei van werkgelegenheid en het terugdringen van de leegstand van bedrijfspanden.
Het nieuwe gebruik past niet in het huidige bestemmingsplan en wordt via een ruimtelijke ordeningsprocedure geregeld. De ondernemer dient hiervoor een omgevingsvergunning 'Wijziging gebruik gebouwen' aan te vragen.

Geldende bestemmingsplannen

  • Stedelijke bedrijventerreinen Vlissingen.

U vindt dit plan op de website Ruimtelijkeplannen.nl. Klik op de knop 'Plannen zoeken', klik vervolgens het zoekveld 'Plannaam of - nummer' aan en vul in: NL.IMRO.0718.BPSB01-VG01.

Downloads

Het bestand in de downloadtabel is weergegeven in PDF-formaat. Als u moeite heeft om bestanden van dit formaat te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Beleidsregel beoordeling gebruikswijzigingen Baskensburg 2019 Download Lees voor