Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Baskensburg-West

Een deel van de sportverenigingen is al enige tijd geleden verhuisd naar Vrijburg. Sindsdien zijn de sportvelden Baskensburg niet meer in gebruik. 
In het regionaal bedrijventerreinprogramma is de ontwikkeling van dit terrein tot bedrijventerrein opgenomen vanaf 2021 en volgende jaren. Om dit bedrijventerrein te realiseren, is een stedenbouwkundige schets opgesteld hoe het terrein eruit moet komen te zien.

Invulling

Begin 2021 heeft het college besloten om te onderzoeken of de Touba moskee, het initiatief Delfaerde tot realisatie huisvesting internationale werknemers en de bestaande tennisverenigingen uit Vlissingen en Souburg ook passen in het stedenbouwkundig kader en daarmee bij de invulling van het terrein.
Op 21 juli 2021 zijn de uitwerking van de stedenbouwkundige schets met de omwonenden besproken. Zie de presentatie in de bijgevoegde downloadtabel.

Vragen of opmerkingen

Als u vragen heeft over dit project, kunt u contact opnemen met de heer W. Kuijper van gemeente Vlissingen. Bereikbaar via telefoonnummer 14 0118.

Downloads

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Baskensburg-West,_presentatie_21-07-2021 Download Lees voor