Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Gemeente Vlissingen stelt vacatures open

Gepubliceerd op 20 juli 2020
Stadhuis

De gemeente Vlissingen heeft heel wat uitdagingen om aan te gaan. En dat doen we graag met jou. Dus, steek je handen uit de mouwen en kom bouwen aan Vlissingen! Want hier ben je écht nodig.

 

Uitdaging en eigen inbreng

Vlissingen is een wereldstad in het klein. We organiseren evenementen van internationale allure. Ook onze handel en industrie gaan ver voorbij de havens en de Schelde. De studenten en inwoners van over de hele wereld maken van Vlissingen een diverse stad.
Werken bij de gemeente is verrassend en veelzijdig. Collega’s hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en volop ruimte voor eigen inbreng. Echte allrounders die verslingerd raken aan de stad.

 

Openstaande vacatures

Bij de gemeente Vlissingen staan de volgende vacatures open:

De gemeente Vlissingen is een aantrekkelijke werkgever. De werksfeer is open en prettig. Met ruim 300 collega’s is het niet te massaal. De gemeente kent een grote verscheidenheid aan functies en biedt plaats voor zowel specialisten als generalisten. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er zijn ruime ontplooiingsmogelijkheden.

 

Stageplaatsen en afstudeer opdrachten

Stage lopen of een afstudeeropdracht doen? Het kan bij de gemeente Vlissingen. Je doet hier niet alleen praktijkervaring in je vakgebied op, je leert ook veel over andere sectoren en werkvelden.