Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Vrijwilligersmarkt Vlissingen 2020 afgelast

Gepubliceerd op 12 augustus 2020
Foto bezoek Vrijwilligersmarkt 2019
Vrijwilligersmarkt 2019

In de laatste week van juni 2020 stuurden de organisatoren (Vrijwilligerspunt Vlissingen, Welzijn Middelburg en de HZ University of Applied Sciences) van de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt de volgende brief naar vrijwilligersorganisaties. Met daarin onder andere de mededeling dat de Vrijwilligersmarkt 2020 is afgelast door de coronamaatregelen. Een online alternatief voor de markt wordt nu onderzocht. Met de brief wordt aan organisaties een oproep gedaan om een korte vragenlijst in te vullen.

Brief organisatoren Vrijwilligersmarkt

Beste vrijwilligersorganisaties,

Ieder jaar organiseren HZ University of Applied Sciences, Vrijwilligerspunt Vlissingen en Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig in september een Vrijwilligersmarkt, waar studenten én reguliere bezoekers kennis kunnen maken met jullie vrijwilligersorganisaties en -vacatures.

Tot onze spijt kan dit jaar de Vrijwilligersmarkt niet plaatsvinden. Dit evenement is qua deelnemers en bezoekersaantallen te groot om veilig te kunnen organiseren, volgens de op dit moment bekende corona-richtlijnen.

We willen graag bij jullie inventariseren wat jullie wensen zijn. Of jullie al zicht hebben op hoe het vrijwilligerswerk in jullie organisatie eruitziet na de zomer, of jullie al nieuwe vrijwilligers (studenten en regulier) willen werven en of jullie prijs stellen op een online alternatief voor de Vrijwilligersmarkt.

Fijn als je de een korte vragenlijst wil invullen. Een telefoontje naar een van ons mag ook, dan nemen we de vragen even telefonisch met je door. Vervolgens gaan wij kijken hoe we het beste kunnen aansluiten bij jullie wensen. En uiteraard geldt dat we ook bij andere vragen rondom vrijwilligerswerk graag voor jullie klaarstaan.

Hartelijk dank, vriendelijke groeten en blijf gezond!

 • Kevin van Gorkom, HZ University of Applied Sciences.
  Bereikbaar via e-mail gork0005@hz.nl.
   
 • Marieke Besuijen en Debby Wolff, Vrijwilligerspunt Vlissingen.
  Bereikbaar via telefoonnummer (0118) 48 70 en e-mail vrijwilligerspunt@vlissingen.nl.
   
 • Janneke Nijssen en Sacha de Koning, Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg).
  Bereikbaar via telefoonnummer (06) 51 65 19 62 en e-mail vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl.