Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Wijkcoördinatoren

Welkom! Als wijkcoördinatoren van Vlissingen houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. 'Wij' zijn Michelle Vos en Matthijs Bode en het aanspreekpunt in de wijken voor bewonersgroepen en bewonersorganisaties.

  • Matthijs Bode neemt Paauwenburg, Groot Lammerenburg, Oost-Souburg en Ritthem voor zijn rekening;
  • Michelle Vos is wijkcoördinator voor het centrum en het Middengebied.

Wat doen wij?

Wilt u graag een initiatief starten? Dan helpen wij u daar bij. Ook stimuleren we anderen om met ideeën te komen voor hun buurt of wijk. We helpen u als u kansen ziet of juist problemen ervaart. En we zijn actief betrokken bij het opzetten van wijknetwerken, wijkraden of wijktafels.
Als u wilt aansluiten of een wijktafel of iets dergelijks zou willen opstarten, kunt u contact met een van ons opnemen.

Samenwerken

De weg vinden binnen de gemeente kan soms best een zoektocht zijn. Wij hebben regelmatig contact met de wijkagent, jongerenwerkers, opbouwwerkers en de sociaal beheerders van woningcorporaties. Samen met deze en andere partners, kunnen we helpen met het benutten van kansen en het vinden van oplossingen.

Spreekuur Wijkcoördinator Zuid

Michelle Vos is wijkcoördinator voor het centrum en het Middengebied. Op een aantal vaste tijdstippen is zij in de wijk aanwezig om uw vragen te beantwoorden of daarover met u in gesprek te gaan. U kunt zonder afspraak binnenlopen tijdens het spreekuur!

Onderwerpen spreekuur

U kunt de wijkcoördinator aanspreken over allerlei zaken, als het maar de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen van bewoners aangaat. Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, de veiligheid.
Maar als u iets voor uw woonomgeving of medebewoners wilt doen of organiseren en heeft u daar vragen over, loopt u dan zeker ook even binnen. Of wilt u iets veranderen in uw wijk? Loopt u met een leuk idee rond voor uw straat of buurt, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen of waar u terecht kunt bij de gemeente? Misschien kan de wijkcoördinator u verder helpen.

Tabel. Spreekuur Wijkcoördinator Zuid

Datum Tijdstip Locatie
21 januari 2020 10.00-11.30 uur Lange Zelke 24, Vlissingen
25 februari 2020 10.00-11.30 uur Lange Zelke 24, Vlissingen
24 maart 2020 *) 10.00-11.30 uur Lange Zelke 24, Vlissingen
28 april 2020 10.00-11.30 uur Lange Zelke 24, Vlissingen
19 mei 2020 10.00-11.30 uur Lange Zelke 24, Vlissingen

*) Geannuleerd wegens corona

Contact

Heeft u vragen, problemen of ideeën? Voor uw eigen woonomgeving kunt u daarmee terecht bij één van ons. Loopt u ons tegen het lijf en bent u benieuwd naar wat er allemaal speelt? Aarzel niet en spreek ons gerust aan! U kunt ons ook bereiken via e-mail wijkcoordinator@Vlissingen.nl.

Meldpunt

Voor individuele kwesties moet u niet bij de wijkcoördinatoren zijn. Ook voor het dagelijkse beheer van de woonomgeving zijn de wijkcoördinatoren niet het eerste aanspreekpunt. Daarvoor kunt u op verschillende manieren meldingen doen.

  • U kunt de MijnGemeente app gebruiken;
  • Via de pagina Melding openbare ruimte kunt u meldingen over de openbare ruimte doorgeven. Denk aan losliggende stoeptegels, schade aan het wegdek, zwerfvuil, hinderlijke beplanting of niet werkende lantaarnpalen;
  • U kunt telefonisch een melding doen via nummer 14 0118.

  

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Verslag_wijktafel_Boulevards_19-02-2019 Download Lees voor