Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Wijkcoördinatoren

Wijkcoördinatoren Michelle Vos en Matthijs Bode
Wijkcoördinatoren Michelle Vos en Matthijs Bode

Welkom! Als wijkcoördinatoren van Vlissingen houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. 'Wij' zijn Michelle Vos en Matthijs Bode en het aanspreekpunt in de wijken voor bewonersgroepen en bewonersorganisaties.
Matthijs Bode neemt Paauwenburg, Groot Lammerenburg, Oost-Souburg en Ritthem voor zijn rekening en Michelle Vos het centrum en het Middengebied.

Wat doen wij?

Wilt u graag een initiatief starten? Dan helpen wij u daar bij. Ook stimuleren we anderen om met ideeën te komen voor hun buurt of wijk. We helpen u als u kansen ziet of juist problemen ervaart. En we zijn actief betrokken bij het opzetten van wijknetwerken, wijkraden of wijktafels.

Samenwerken

De weg vinden binnen de gemeente kan soms best een zoektocht zijn. Wij hebben regelmatig contact met de wijkagent, jongerenwerkers, opbouwwerkers en de sociaal beheerders van woningcorporaties. Samen met deze en andere partners, kunnen we helpen met het benutten van kansen en het vinden van oplossingen.

Contact

Heeft u vragen, problemen of ideeën? Voor uw eigen woonomgeving kunt u daarmee terecht bij één van ons. Loopt u ons tegen het lijf en bent u benieuwd naar wat er allemaal speelt? Aarzel niet en spreek ons gerust aan! U kunt ons ook bereiken via e-mail wijkcoordinator@Vlissingen.nl.

Melding openbare ruimte

Meldingen over de openbare ruimte (zoals losliggende stoeptegels of niet werkende lantaarnpalen), kunt u doorgeven via de pagina Melding openbare ruimte.

  

Downloads
TitelTypeDownload
Verslag_wijktafel_Boulevards_19-02-2019 Download