Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Herinrichting Paauwenburg Noord-Oost

We hebben het plan om de riolering, trottoirs, straten en waar nodig het openbaar groen in in Paauwenburg Noord-Oost te vernieuwen.

Wat gaan wij doen?

De riolering in deze buurt is verouderd en moet in de komende periode worden vervangen. Ook de bestrating en het openbaar groen is niet overal meer in goede staat. Daarom het plan om de riolering te vervangen en de trottoirs, straten en het openbaar groen waar nodig te vernieuwen/reconstrueren.
Op de als bijlage bijgevoegde tekening ziet u in welke straten wij werkzaamheden uit gaan voeren.

Wilt u met ons meedenken?

Als bewoner weet u precies wat er leeft in uw buurt. Daarom zijn wij benieuwd naar uw mening. Waar moeten onze plannenmakers rekening mee houden voordat ze gaan ontwerpen? Wat vindt u belangrijk? Laat het ons weten!
U kunt uw ideeën, opmerkingen of suggesties op de volgende wijzen doorgeven.

  • Via het reactieformulier;
  • Stuur een e-mail naar gemeente@vlissingen.nl, ter attentie van team Leefbaarheid;
  • Schrijf een brief aan: Gemeente Vlissingen, ter attentiue van team Leefbaarheid, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen.

U kunt reageren tot uiterlijk 9 oktober 2020. Bij voorbaat dank voor uw inbreng!

Wat doen wij met de informatie die u ons geeft?

We verwerken uw ideeën en wensen waar mogelijk in het plan. Wel moet u er rekening mee houden dat dit niet altijd kan. Praktische zaken en het beschikbare geld zijn immers ook bepalend voor wat mogelijk is.

Voorlopig ontwerp

Toch ontvangen we graag uw suggesties of opmerkingen. Zo kunnen we zo veel als mogelijk, met uw inbreng een ontwerp maken. Als dit voorlopig ontwerp klaar is, presenteren we het aan de buurt. Bij voorkeur doen we dit tijdens een inloopmiddag. Door de coronamaatregelen kunnen wij echter pas in een later stadium bepalen in welke vorm we dit doen.
U krijgt (in welke vorm dan ook) in elk geval de gelegenheid om het plan te bekijken, vragen te stellen en reacties te geven. Pas daarna werken we het plan definitief uit..

Wanneer voeren we het plan uit?

We maken een ontwerp voor een groot gebied. De werkzaamheden strekken zich dan ook uit over meerdere jaren en worden in delen uitgevoerd. Onze verwachting is dat de uitvoering in 2022 kan starten. De totale looptijd van het project bedraagt ongeveer 2 jaar.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Kaartje_Paauwenburg_Noord-Oost Download Lees voor