Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Claverveld

Claverveld
Claverveld

Tussen West-Souburg en Vrijburg start de gemeente Vlissingen met de nieuwbouwwijk 'Claverveld'. In totaal zullen er op termijn 150 woningen gebouwd worden. Groen, rust en ruimte staan centraal in het plan. Fase 1 wordt de komende jaren gebouwd in samenwerking met AM Zeeland en Zeeland Wonen. Er komen verschillende type woningen, zoals twee-onder-een kap woningen, levensloopbestendige bungalows en vrijstaande woningen. Ook worden er vrije kavels uitgegeven, waar u zelf een woning kan bouwen.

Ontwikkeling Claverveld fase 1

Fase 1 wordt de komende jaren gebouwd in samenwerking met AM Zeeland en Zeeland Wonen. Er komen verschillende type woningen, zoals twee-onder-een kap woningen, levensloopbestendige bungalows en vrijstaande woningen. Ook geven we vrije kavels uit, waar u zelf een woning kan bouwen.
Op de projectwebsite van Claverveld vindt u meer informatie over de woningtypes en het gevarieerde beschikbare aanbod.

Bouwkavels Claverveld fase 1

In de 1e fase van Claverveld verkoopt de gemeente Vlissingen 18 vrije bouwkavels, waar uw zelf uw droomwoning op kunt bouwen! Voor informatie over het actuele aanbod van beschikbare bouwkavels, kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kok van de gemeente Vlissingen. Bereikbaar via telefoonnummer (0118) 48 72 56 en e-mail lkok@vlissingen.nl.

Werkzaamheden Claverveld fase 1

Eind november 2018 starten de werkzaamheden om de bouw van Claverveld op te starten.

  • We beginnen met het uitgraven van de brede watergangen aan de zuid en oostzijde van Claverveld fase 1;
  • In december 2018 start de aanleg van een tijdelijke bouwweg vanaf de noordzijde van het plangebied. Hierdoor worden de Weyevlietweg en Vrijburgstraat zo min mogelijk belast tijdens de bouwperiode;
  • In het 1e kwartaal van 2019 werken we aan de infrastructuur in de nieuwe wijk Claverveld en wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

Nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd start de bouw van de woningen.

Uitwerking Claverveld fase 2

De gemeente Vlissingen verwacht in 2019 te starten met de uitwerking van de 2e fase van Claverveld. Dit is globaal het gebied ten noorden van het Keizer Karelhof en ten westen van De Tuinderij / Villapark De Vrijburg. We betrekken omwonenden en belangstellenden bij de planvorming.

 

Downloads
TitelTypeDownload
Claverveld,_koopovereenkomst_woonkavels Download
Claverveld,_optieovereenkomst_woonkavels Download
Claverveld,_lotingsreglement_woonkavels_fase 1b Download
Claverveld,_folder_beeldkwaliteit Download
Claverveld,_folder_regenwater Download
Claverveld,_folder_afwatering Download
Claverveld,_stappenplan_duurzaam_bouwen Download
Claverveld,_profielen_openbare_ruimte Download
Claverveld,_impressie_kavels Download

 

Banner Claverveld