Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Claverveld

Claverveld

Tussen West-Souburg en Vrijburg start de gemeente Vlissingen met de nieuwbouwwijk 'Claverveld'. In totaal zullen er op termijn 150 woningen gebouwd worden.

Waar komt uw huis te staan?

Groen, rust en ruimte staan centraal in het plan. Echter staat nog niet alles vast en daarom wil de gemeente toekomstige bewoners en geïnteresseerden vragen om mee te denken. Bent u op zoek naar een rijtjeshuis, een twee-onder-één-kap of een vrije kavel? Wilt u naast het bos wonen, met uitzicht op de landerijen of aan het water? Welke uitstraling vindt u passend voor de woningen in Claverveld? Op deze vragen horen wij graag uw mening.

Kaartje Claverveld

Eerste bijeenkomst groot succes

Op vrijdag 7 april 2017 was er een 1e bijeenkomst voor mogelijke toekomstige bewoners of geïnteresseerden over de wijk Claverveld. Veel geïnteresseerden kwamen naar het stadhuis om mee te denken over de nieuwe wijk Claverveld. Door middel van groene en rode stickers konden ze aangeven wat ze wel mooi vinden voor de wijk en wat niet. De uitkomsten van deze eerste bijeenkomst en de uitkomst van het woonbehoefteonderzoek samen worden in een volgende bijeenkomst bekend gemaakt.

Vervolgtraject

In juli 2017 vindt er een 2e bijeenkomst plaats over de nieuwe wijk Claverveld. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten die komen uit de eerdere bijeenkomst verwerkt en gepresenteerd. Ook zullen er dan ontwikkelaars aanschuiven.

Woonbehoefteonderzoek

Bent u geïnteresseerd in wonen in Claverveld? Dan horen wij graag naar wat voor soort woning u op zoek bent. Door het woononderzoek Claverveld in te vullen, weten wij straks meer over wat de wensen zijn van de toekomstige bewoners.

Geïnteresseerden

Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u dat al kenbaar maken? Via het interesseformulier kunt u ons laten weten dat u geïnteresseerd bent in een woning in de wijk Claverveld. Via deze weg kunnen wij u gericht op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rondom het project.

Downloads
TitelTypeGrootteDownload
Informatie inloopbijeenkomst april 2017 PDF1.2 MBDownload
Banner Claverveld
|