Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Rooie Buurt

De gemeente Vlissingen is bezig met de voorbereiding van het project 'Reconstructie Rooie Buurt'. Wij brengen een nieuw hemelwaterriool, nieuwe wegwegverharding en nieuwe trottoirs aan. Ook vernieuwen wij het openbaar groen en de openbare verlichting. In 2019 hebben wij de plannen uitgewerkt tot een schetsontwerp.

Inloopavond 16 december 2019

Op maandag 16 december organiseerden wij een inloopavond in het stadhuis van Vlissingen. Aanwezigen zijn bijgepraat over de werkzaamheden en konden het schetsontwerp van de inrichting van de straten inzien. Medewerkers van de gemeente waren aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Het schetsontwerp lag ook ter inzage in het stadhuis bij de publieksbalie.

Reacties

U kon ook uw opmerkingen op het ontwerp aan ons kenbaar maken. Alle reacties beantwoorden wij in een reactieschrift. Eventuele wijzigingen verwerken wij in het definitieve ontwerp, dat wij ook op deze website zullen presenteren.

Downloads

De bestanden in de downloadtabel zijn weergegeven in PDF-formaat. Als u moeite heeft om bestanden van dit formaat te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Tekening_1 Download Lees voor
Tekening_2 Download Lees voor
Groen_in_de_wijk Download Lees voor
Voorstel_parkeren Download Lees voor
Telling_lege _parkeerplaatsen Download Lees voor
Voorstel_boombeplanting Download Lees voor