Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Herstel natuursteen bestratingen

We voeren in de laatste maanden van 2020 onderhoudswerkzaamheden uit aan hoofdzakelijk doorgaande routes in de binnenstad met natuursteen bestratingen. De werkzaamheden starten in de 2e week van oktober 2020.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn het plaatselijk vastzetten van losliggende keien en het vullen van de open voegen tussen de natuursteenkeien. Omwonenden informeren wij via een bewonersbrief.

Locaties

De werkzaamheden vinden plaats op de volgende locaties in de binnestad.
•    Rijbaan Nieuwendijk;
•    Rijbaan Smallekade;
•    Rijbaan doorgaande route Bellamypark;
•    Rijbaan Spuistraat;
•    Spuiplein.
Zie ook de in de downloadtabel bijgevoegde tekening.

Uitvoering

Het herstellen van de natuursteenverharding is een specialistisch werk, waar droog- en uithardingstijden in acht moeten worden genomen. De cementgebonden voegen moeten na aanbrengen minimaal 2 dagen en maximaal 7 dagen uitharden voordat het verkeer hier overheen mag rijden.
De werkzaamheden veroorzaken enige overlast, wij vragen uw begrip hiervoor.

Bereikbaarheid

Na de aanbestedingsprocedure stelt de aannemer een verkeersmaatregelen- en faseringsplan op. Zodra deze akkoord zijn, voegen wij de plannen toe op deze pagina.  

  • Per locatie informeert de aannemer minimaal 10 dagen voorafgaand aan de start van de werkzaamheden, schriftelijk de gebruikers en bewoners van de aangrenzende panden. Ook over eventuele omleidingsroutes;
  • Tijdens de werkzaamheden zijn woningen en bedrijven aan de Nieuwendijk, Smallekade en Spuistraat alleen te voet bereikbaar. Indien nodig is er een omleidingsroute;
  • De hulpdiensten lichtenn wij tijdig in over de werkzaamheden en toegankelijkheid. Bij calamiteiten houden zij hier rekening mee in de aanrijtijden.

Planning werkzaamheden

In de 2e week van oktober 2020 starten we met de werkzaamheden. Deze zijn naar verwachting half december 2020 afgerond.

Contact

Bij vragen of onduidelijkheden tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer M.C. de Kraker van de gemeente Vlissingen. Bereikbaar via telefoonnummer (06) 55 27 37 61.

Downloads

De bestanden in de bijgevoegde downloadtabel zijn weergegeven in PDF-formaat. Als u moeite heeft om bestanden van dit formaat te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownload
Werkzaamheden_natuurstenen_bestrating  Download