Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Financieren duurzame oplossingen

Bent u bezig met het verduurzamen van uw woning en gaat u energiebesparende maatregelen toepassen? Doe de subsidie check via het gemeentelijke Duurzaam Bouwloket Vlissingen. Geef aan welke maatregelen u wilt gaan toepassen en ontdek of er landelijke, regionale of lokale subsidieregelingen aanwezig zijn.

Subsidie energiebesparing thuis

Heeft u al plannen om uw eigen woning te verduurzamen? Wilt u eerst weten wat er mogelijk is? De gemeente Vlissingen helpt u graag verder op weg met advies en een aantrekkelijke vergoeding van € 87,-.

Regeling Reductie Energiegebruik

Deze vergoeding heet de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) en is bedoeld om u te helpen uw woning te verduurzamen. U kunt zelf de vergoeding aanvragen die past bij hoe u woont. Er is er altijd één, die bij u past!

Aanvragen

Uw vergoeding vraagt u zelf aan via de website www.duurzaambouwloket.nl (maximaal één aanvraag per adres). Hier vindt u ook meer informatie over de verschillende RRE-vergoedingen. Ook helpen we u met het kiezen van een vergoeding voor het verduurzamen van uw woning. U kunt de RRE-vergoeding tot 31 december 2021 aanvragen.

Voordelig lenen

Het Nationaal Warmtefonds is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen bij uw eigen huis of via de VvE te kunnen financieren.Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw lening te dekken.