Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Uitgebrachte adviezen

De Wmo-adviesraad adviseert het college van B&W zowel gevraagd als ongevraagd. Op deze pagina vindt u de meest recente adviezen. Via e-mailadres vlissingenwmoadviesraad@gmail.com en het Webarchief van de gemeente Vlissingen kunt u eerdere adviezen opvragen.

Toegankelijkheid

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de Wmo-adviesraad via e-mail vlissingenwmoadviesraad@gmail.com.

Als de downloadmogelijkheid niet zichtbaar is

Als u via uw mobiele telefoon of tablet/Ipad de bijgevoegde documenten bekijkt, dan kan het voorkomen dat u niet gelijk de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid in beeld krijgt. Dit zijn de meest rechtse kolommen van de tabel. 

  • Is dit het geval op uw mobiele telefoon, dan raden wij u aan om op de betreffende pagina een keertje van rechts naar links te vegen ('swipen'). U ziet dan de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid verschijnen;
  • Is dit het geval op uw tablet/Ipad, dan ziet u onderaan de downloadtabel een (licht)grijze schuifbalk verschijnen. Als u deze naar rechts schuift, dan ziet u de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid verschijnen.

2022

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
17-05-2022 Gevraagd advies contractverlenging leveranciers hulpmiddelen Download Lees voor
04-07-2022 Ongevraagd advies communicatie over veranderingen Wmo Download Lees voor
15-04-2022 Gevraagd advies 1ste wijziging Integrale verordening Wmo en Jeugd 2021 Download Lees voor
23-02-2022 Gevraagd advies contractverlenging Wmo-vervoerder Download Lees voor
02-02-2022 Gevraagd advies convenanten hulpmiddelen Download Lees voor