Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Promotie vacatures vrijwilligerswerk onder HZ-studenten

Gepubliceerd op 5 oktober 2020
Logo HZ

Samen met het Vrijwilligerspunt Vlissingen en Vrijwilligerspunt Samen Vrijwillig, organiseert de HZ University of Applied Sciences (HZ) een aantal online activiteiten om vrijwilligerswerk te promoten onder studenten en inwoners van Walcheren.
HZ-studenten van sociaalmaatschappelijke opleidingen kunnen vrije studiepunten behalen door vrijwilligerswerk te doen.

Vrijwilligersmarkt

Afgelopen jaren vond in de maand september een vrijwilligersmarkt plaats. Een ontmoetingsplek voor belangstellenden, studenten en organisaties die vrijwilligers. Door de coronamaatregelen kan de markt dit jaar niet plaats vinden. Om die reden worden deze online alternatieven georganiseerd.

Vacatures, filmpjes en Webinar

Onder de studenten en inwoners van Walcheren worden online vacatures en filmpjes gedeeld, waarin organisaties vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen.

Webinar

Ook komt er een ‘Vrijwilligersmarkt Webinar’ in november. Dit is een online bijeenkomst waarin algemene informatie over vrijwilligerswerk wordt gegeven. Ook vertellen een aantal medewerkers van verschillende vrijwilligersorganisaties iets over hun organisaties.
Belangstellenden kunnen de bijeenkomst online bijwonen en vragen stellen. Aanmeldingen zijn welkom via e-mail vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl.