Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Oogcafé Walcheren start op 18 augustus 2021

Gepubliceerd op 23 juni 2021
Logo Oogvereniging

Voor slechtziende en blinde mensen is het niet altijd makkelijk om gezien te worden door anderen. Zo niet bij oogcafé Walcheren. Het oogcafé is er voor iedereen die slechtziend of blind is en natuurlijk ook voor partners, begeleiders en geïnteresseerden. Ervaringen uitwisselen in een gezellige sfeer is het hoofddoel van het café.
Het oogcafé wordt ondersteund door de Oogvereniging en de Maculavereniging.

Elke 3e woensdagmiddag van de maand

Iedereen die op Walcheren en daarbuiten woont, is de 3e woensdagmiddag van de maand welkom in de Soute Schakel in Zoutelande (Westkapelseweg 24c). De inloop is vanaf 13.30 uur, eindtijd 16.00 uur.
De consumpties zijn voor eigen rekening, verder zijn er geen kosten.

Eerste bijeenkomst 18 augustus 2021

Het plan is om op 18 augustus de 1e bijeenkomst van het oogcafé te organiseren. Of dit lukt is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Het idee is om in ieder geval ook een sportief spel aan te bieden dat door zowel slechtzienden als zienden samen gespeeld kan worden.

Aanmelden

Als u belangstelling heeft om te komen, graag van te voren aanmelden via e-mail oogcafewalcheren@gmail.com. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij mevrouw M. Simons via telefoonnummer (06) 50 55 23 23.