Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

NLdoet 2020 uitgesteld wegens coronavirus

Gepubliceerd op 12 maart 2020
Logo NLdoet

Nieuwsupdate 12 maart 2020

Bericht van het Oranje Fonds:

"Met pijn in ons hart roepen wij deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden wij het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan."
Lees het volledige bericht.

Grijp deze kans en meld u aan voor NLdoet 2020

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020 weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zij doet dit samen met duizenden organisaties in het land. Op deze dagen staat de vrijwillige inzet in de spotlights en worden zoveel mogelijk Nederlanders geactiveerd om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Klussen

Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn, maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een buurtgebouw, het  lente klaar maken van een moestuin, een lunch organiseren voor eenzame mensen. Voor dat soort klussen is de actie NLdoet in het leven geroepen.

Klus aanmelden

Vanaf 1 november 2019 kunnen stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken weer een klus aanmelden om zo samen een klus te klaren. Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Jullie kans om echt verschil te maken.
Tevens kunt u een financiële bijdrage aanvragen voor uw NLdoet 2020 klus. Hierbij geldt: op=op. Zolang de voorraad strekt ontvangt u bij uw aanmelding tevens een NLdoet promotiepakket. En voor elke klus een Gamma kortingsbon van 20%!

Meer weten?

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een NLdoet activiteit kunt u terecht op de website van NLdoet.

Lees meer over berichtgeving coronavirus

  • Op de pagina Corona nieuwsoverzicht vindt u alle berichtgeving van de gemeente Vlissingen over het coronavirus. In de alinea 'Nieuws' ziet u ook welke activiteiten en bijeenkomsten zijn afgelast of uitgesteld.;
  • Op de pagina Corona en ondernemers vindt u informatie die voor ondernemers belangrijk is.