Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Oplaadpunten elektrische auto

Laadpunten voor elektrische auto’s

In Vlissingen vindt u verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s. Kijk op www.oplaadpunten.nl voor de locaties waar u (nu) kunt laden.

Heeft u een elektrische auto en wilt u een laadpaal?

Indien u een eigen oprit heeft, dient u zelf een laadpaal aan te schaffen. Voor het plaatsen van de laadpaal is binnen de gemeente Vlissingen geen vergunning nodig.

Heeft u geen eigen oprit? Dan kunt u een laadpaal aanvragen in de buurt van uw woning op:  Agrisnellaad: laadpalen voor de gemeente Vlissingen. Daar leest u hoe u dit doet en welke voorwaarden er gelden. 

De laadplaats die u aanvraagt, wordt geen parkeerplaats op kenteken. Het betreft een openbare laadplaats. Zodra de elektrische auto volladen is, dient te auto ergens anders geparkeerd te worden. Voor meer vragen kunt u onderaan de pagina de “Veel gestelde vragen” vragen vinden over laadpunten in Vlissingen.

Downloads

De bestanden in de downloadtabel zijn weergegeven in PDF-formaat. Als u moeite heeft om bestanden van dit formaat te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Beleidsregels_oplaadpunten_elektrische_auto's_2016 Download Lees voor
Veel gestelde vragen over laadpunten in Vlissingen Download Lees voor