Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Oplaadpunten elektrische auto

In Vlissingen vindt u verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s. Op de website www.oplaadpunten.nl vindt u de locaties waar u (nu) kunt laden.

Heeft u een elektrische auto en wilt u een laadpaal?

Als u een eigen oprit heeft, dient u zelf een laadpaal aan te schaffen. Voor het plaatsen van de laadpaal is binnen de gemeente Vlissingen geen vergunning nodig.

Geen eigen oprit

Heeft u geen eigen oprit? Dan kunt u een laadpaal aanvragen in de buurt van uw woning op de website Agrisnellaad: laadpalen voor de gemeente Vlissingen. Daar leest u hoe u dit doet en welke voorwaarden er gelden.
De laadplaats die u aanvraagt, wordt geen parkeerplaats op kenteken. Het betreft een openbare laadplaats. Zodra de elektrische auto volladen is, dient te auto ergens anders geparkeerd te worden. Zie ook het als download toegevoegd document 'Veel gestelde vragen'.

Downloads

De bestanden in de downloadtabel zijn weergegeven in PDF-formaat. Als u moeite heeft om bestanden van dit formaat te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Downloads
TitelTypeDownloadLees voor
Beleidsregels oplaadpunten elektrische auto's 2016 Download Lees voor
Veel gestelde vragen over laadpunten in Vlissingen Download Lees voor