Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Wietske Bergen

Het huwelijk. Ik kan u er van alles over vertellen. Van oorsprong tot heden, van wat mag en wat moet. Maar ik heb zo’n vermoeden dat u aan het zoeken bent naar een trouwambtenaar die bij u past. Dus laat ik meteen terzake komen. Het huwelijk is universeel, maar zoals u en uw aanstaande is er maar één. De persoonlijke noot raken en zo een uniek, eigen lied schrijven, dat is mijn doel. In overleg bepalen we hoe de ceremonie zal verlopen. Wat zijn jullie wensen, ideeën, do’s en don’ts? Persoonlijk, informeel en to the point. En er moet natuurlijk ook wat te lachen zijn, want ten slotte is het vooral ook heel erg leuk om te trouwen!

Even voorstellen

Mijn naam is Wietske Bergen. Geboren in Vlissingen en getogen in Oost-Souburg. Voor studie en werk heb ik 14 jaar in Leiden gewoond, mijn 2e thuis. Na de geboorte van onze 1e dochter werd het tijd om weer richting ’t Zeeuwse te gaan, naar de rust en de ruimte. Sindsdien zijn er nog een dochter en een zoon bij gekomen en voelen we ons compleet. Wonen in het oude centrum van Vlissingen, dichtbij strand, zee en zo nu en dan een gezellige kroeg is voor ons de ideale combinatie. Sinds december 2015 mag ik huwelijken voltrekken voor de gemeente Vlissingen. Ongelooflijk spannend en leuk. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Wietske aan het woord

Wietske stelt zich voor vanuit het Kraaiennest in de trouwlocatie het Arsenaal. Zij geeft aan hoe zij haar rol ziet tijdens de huwelijksceremonie en staat kort stil bij de bijzondere trouwlocaties in Vlissingen. Wietske wil graag helpen om er een meer dan geslaagde en speciale dag van te maken.

Ondertiteling

Als u het filmpje afspeelt, vindt u onderaan aan de rechterkant 4 symbolen/afbeeldingen. Het meest linkse (naast het 'wieltje') is ondertiteling. Als u hierop klikt, verschijnt de ondertiteling automatisch in beeld.